Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ASSASSIN - 'No More Lies' címmel új dalt és videoklipet mutattak be a német thrash-legendák; februárban érkezik a 'Bestia Immundis' album


2020-01-28

Az Assassin zenekart nemrég a szintén német Massacre Records igazolta le.

Az Assassin immáron harmadik évtizede űzi hardcore-ral és humorral megspékelt speed / thrash metal zenéjét, amivel egyszerre ragadja torkon és rúgja seggbe a hallgatót.

Az 1985-ben alakult banda az évek során számtalan demót, nagylemezt és egy DVD-t kiadott. Emellett aktív szereplői az európai klub- és fesztivál-életnek is.

Az Assassin következő nagylemeze - ami a 2016-os 'Combat Cathedral' folytatása - 'Bestia Immundis' címmel jelenik meg, 2020. február 7-én, a banda új partnere, a Massacre Records jóvoltából.

A 'Bestia Immundis' albumot Marc Görtz producer / hangmérnök társaságában rögzítették, a Nemesis Stúdió falai között. A maszterizálást Olman V. Wiebe (aka Olman Viper) végezte el, a Hertzwerk Stúdióban. A lemezborító Dirk Freder műve.

Az új album egy "kegyetlenül agresszív, erőteljes és kemény anyag, de ugyanakkor egy változatos dalcsokor, melyet stílusilag a klasszikus speed és thrash metal határoz meg. Emellett erős hardcore- és punk-hatásokra is számíthatunk".

A 'Bestia Immundis' megjelenik digitálisan, digipak CD-n és bakeliten is. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

 

A tracklista:
01. The Swamp Thing
02. How Much Can I Take?
03. No More Lies
04. Not Like You!
05. The Wall
06. Hell’s Work Done
07. The Killing Light
08. Shark Attack
09. War Song
10. Chemtrails (Part 1)
11. Chemtrails (Part 2)

A 'The Swamp Thing' és a 'No More Lies' című számok szöveges videója alább elérhető:


ASSASSIN - 'No More Lies' címmel új dalt és videoklipet mutattak be a német thrash-legendák; februárban érkezik a 'Bestia Immundis' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás