Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE VINTAGE CARAVAN - 'Gateways' címmel jelentettek be új albumot; itt az első dal, a 'Reflections'!


2018-07-01

Elkészült a 2015-ös 'Arrival' album folytatása.

Miután a The Vintage Caravan lebonyolította legelső, két hónapon keresztül tartó európai turnéját, valamint egy latin-amerikai headliner körutat, két brit turnét, és egy újabb európai koncert-sorozatot a legendás Europe előzenekaraként... 2017-ben eljött az idő, hogy az izlandi classic-rock trió egy kis időre visszavonuljon, és következő nagylemeze dalszerzői, stúdiós munkáira fókuszáljon. Mint most kiderült, az új anyag immáron elkészült - 'Gateways' címmel lát napvilágot 2018. augusztus 31-én, a Nuclear Blast kiadó jóvoltából.

A banda közleménye így szól: "Büszkén jelentjük be új, 'Gateways' című albumunkat, amit a legendás izlandi Sundlaugin Stúdióban vettünk fel (ez a stúdió a Sigur Rós tulajdona). A producerünk Ian Davenport (Band Of Skulls, Gaz Coombes) volt. Úgy érezzük, összességében jóval kiforrottabb ez a lemez, mint bármelyik elődje! Addig nyomtuk előre magunkat, amíg azt nem éreztük, tökéletesen szólnak a dalok. Nem fogunk neveket mondani, de volt néhány ember, aki azt mondta, ez a legjobb dolog a szeletelt kenyér feltalálása óta. Alig várjuk már, hogy ti is meghallhassátok / megízlelhessétek!".

A 10 számos 'Gateways' borítója így néz ki:

A tracklista:
01. Set Your Sights
02. The Way
03. Reflections
04. On The Run
05. All This Time
06. Hidden Streams
07. Reset
08. Nebula
09. Farewell
10. Tune Out
11. The Chain (Fleetwood Mac feldolgozás) [digipak / LP bónusz]

Elsőként a 'Reflections' című single-dalt osztották meg. Ennek kapcsán Óskar Logi énekes-gitáros elmondta: "Nagyon örülünk, hogy végre megoszthatjuk veletek a 'Gateways' első ízelítőjét! Ez egy igencsak erőteljes szám, egyben kemény és dallamos is. Ezt a dalt meglehetősen rövid idő alatt írtuk meg;viszont sokat időztünk vele mix / master-fázisban, hogy a lehető legjobb hangzással tudjuk felszerelni. Elmondhatatlanul büszkék vagyunk erre a számra is - reméljük, ti is élvezitek a 'Reflections'-t!".

A 'Gateways'-re itt lehet leadni az előrendeléseket.

Az új album promóciós turnéjának első felvonása október-november folyamán kerül megrendezésre Európában. Az eddig bejelentett, idei turné-beosztás a banda Facebook-oldalán található meg.


THE VINTAGE CARAVAN - 'Gateways' címmel jelentettek be új albumot; itt az első dal, a 'Reflections'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás