Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Split-lemezzel jelentkezett az INTEGRITY és a KRIEG - itt az új klip!


2018-08-05

A legendás horror-hardcore banda, az Integrity és a kultikus US-black horda, a Krieg egy közös lemez erejéig állt össze.

Az Integrity "a züllött illúziók erdejében bóklászva csap le áldozatára, hogy súlyos halláskárosodást okozván fertőzze meg a prédát". A banda megalkotta "az elhanyagolt és elfeledett kísértetek új evangéliumát".

A Krieg az egyetlen, 2014 óta rögzített számával járul hozzá eme audió-horrorhoz, hogy "egy hitvány szónikus élménnyel sújtson rá a hallgatókra". A 'Circle Of Guilt' egy "újabb fejezete annak a könyvnek, aminek első oldala két évtizeddel ezelőtt íródott".

A split-lemezt a Relapse Records adta ki augusztus 3-án, CD-n, LP-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni. Íme a kiadványon szereplő dalok listája:

01. Scorched Earth - Integrity
02. Flames Of The Immortal - Integrity
03. Sons Of Satan - Integrity
04. Document One - Integrity
05. Circle Of Guilt - Krieg
06. This Time I'll Leave You To Drown - Krieg
07. The Sick Winds Stir The Cold Dawn (Live) - Krieg

Lentebb megtekinthető az Integrity újonnan bemutatott 'Scorched Earth' videoklipje, valamint a 'Sons Of Satan' kisfilmje (ez utóbbi feldolgozása az Ingerity frontember Dwid Hellion Vermapyre nevezetű szóló-projektje egyik dalának), és ugyanezen dal professzionális koncert-videója, amit a Northwest Terror Fest-en filmeztek. Emellett meg lehet nézni a 'Document One' című G.I.S.M.-feldolgozás hivatalos videóját; továbbá meghallgatható a Krieg két új száma, a 'Circle Of Guilt' és a 'This Time I'll Leave You To Drown' is:

Az Integrity nem mellesleg az idei évben ünnepli fennállása 30. évfordulóját. Az 1988-ban alakult csapat ennek apropójából a nyár végén lebonyolít egy európai turnét, melynek keretében a budapesti Dürer Kertbe is ellátogatnak (augusztus 8-án); továbbá fellépnek a Brutal Assault, a Roadkill, a Sylak és a Vagos Metal Fest rendezvényeken.


Split-lemezzel jelentkezett az INTEGRITY és a KRIEG - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás