Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Augusztusban split-lemezzel jelentkezik az INTEGRITY és a KRIEG - itt az új dal és videoklip!


2018-06-28

A legendás horror-hardcore banda, az Integrity és a kultikus US-black horda, a Krieg egy közös lemez erejéig állt össze.

Az Integrity "a züllött illúziók erdejében bóklászva csap le áldozatára, hogy súlyos halláskárosodást okozván fertőzze meg a prédát". A banda megalkotta "az elhanyagolt és elfeledett kísértetek új evangéliumát".

A Krieg az egyetlen, 2014 óta rögzített számával járul hozzá eme audió-horrorhoz, hogy "egy hitvány szónikus élménnyel sújtson rá a hallgatókra". A 'Circle Of Guilt' egy "újabb fejezete annak a könyvnek, aminek első oldala két évtizeddel ezelőtt íródott".

A split-lemezt a Relapse Records adja ki augusztus 3-án, CD-n, LP-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni. Íme a kiadványon szereplő dalok listája:

01. Scorched Earth - Integrity
02. Flames Of The Immortal - Integrity
03. Sons Of Satan - Integrity
04. Document One - Integrity
05. Circle Of Guilt - Krieg
06. This Time I'll Leave You To Drown - Krieg
07. The Sick Winds Stir The Cold Dawn (Live) - Krieg

Lentebb megtekinthető az Integrity újonnan bemutatott 'Scorched Earth' videoklipje, valamint a 'Sons Of Satan' kisfilmje (ez utóbbi feldolgozása az Ingerity frontember Dwid Helllion Vermapyre nevezetű szóló-projektje egyik dalának). Emellett meghallgatható a Krieg új száma, a 'Circle Of Guilt' is:


Augusztusban split-lemezzel jelentkezik az INTEGRITY és a KRIEG - itt az új dal és videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás