Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BLOOD OF CHRIST - új szöveges videót mutatott be a kanadai brutál-death legenda


2019-02-27

A veterán torontói death metal banda a Deformatory zenekarral közös split-lemez kiadására készül.

A Blood Of Christ és a Deformatory közös lemeze 'Bilateral Carnage' címmel jelenik meg március elsején, a CDN Records jóvoltából; mégpedig limitált bakeliten, 200 példányban. A kiadványt itt lehet előrendelni. Íme a borító (amit egy indonéz művész, Ardha Lepa tervezett):

A Blood Of Christ - miután szerződést kötött az Extreme Management Group céggel is - többek közt felvette egy klasszikus száma, a 'Murdering A Storyteller' új, "pengeéles produkcióval és kegyelmet nem ismerő brutalitással felszerelt" verzióját, amihez hivatalos szöveges videóit is készítettek, a YOD Multimedia vállalat segítségével. Íme a premier:

A veterán torontói death metal banda tavaly szintén a CDN Records jóvoltából adta ki a 2003-as 'Breeding Chaos (Anthology III)' album folytatását.

A Blood Of Christ 1994-ben alakult; tehát egyike volt a másod-hullámos észak-amerikai death metal bandáknak (a Cryptopsy és a Kataklysm társaságában - e három zenekar többször turnézott közösen). A B.O.C. azonban olyan legendák stílusából merített ihletet, mint a Suffocation, az Internal Bleeding és a Gorguts; így szándéktalanul is kialakították egyedi, atmoszférikus brutál-death metal hangzásukat, amit saját maguk "Epic Dark Metal"-ként jellemeznek.

A Blood Of Christ a '90-es években és 2000-es évek elején három nagylemezt, valamint egy EP-t ('La Sirene Ciçatriçe') adott ki; mígnem 2006-ban feloszlott, hogy a tagok egyéb projektekben is kipróbálják magukat. A történet azonban - mint most kiderült - itt még nem ért véget...

10 év kihagyás után a Blood Of Christ nemrégiben újjáalakult; 2017-ben pedig egy vadonatúj single-dallal tért vissza, 'Echoes From The 7th Dimension' címmel. Ez a szám végül a banda új, 'Unrelenting Declivity of Anguish (Anthology IV)' című, a CDN Records jóvoltából megjelent (2018. május 23.) nagylemezén kapott helyet.

Az 'Echoes From The 7th Dimension' elérhető az online zeneszolgáltató (Spotify, iTunes, Apple Music, Google Play, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal, YouTube, Microsoft Groove, ClaroMusica, Saavn, MediaNet stb.) kínálatában; szintúgy a teljes 'Unrelenting Declivity of Anguish (Anthology IV)' album, ami egyben lentebb is meghallgatható teljes egészében.

További friss hírekért érmedes ellátogatni a Blood Of Christ hivatalos Facebook-oldalára.


BLOOD OF CHRIST - új szöveges videót mutatott be a kanadai brutál-death legenda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás