Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ARALLU - hetedik albumával tért vissza az izraeli black metal banda; itt az új klip!


2019-10-22

Az izraeli black / death metalista Arallu együttes hetedik, 'En Olam' című nagylemeze szeptember 22-én, vasárnap jelent meg.

Az Arallu legutóbbi, hatodik stúdióalbuma - amit stílszerűen 'Six' címmel láttak el - 2017 szeptemberében jelent meg, a Transcending Obscurity Records jóvoltából. A hetedik, 'En Olam' című albumot két évvel később adja ki a Satanath Records. Az izraeli csapat ezúttal is különféle közel-keleti hatásokat ötvöz klasszikus black metal zenével - a banda ezt az egyedi stílust gyakorolja immáron több mint két évtizede. Az Arallu speciális hangzása olyan tradícionális hangszerek használatával teljesedeik ki, mint a Saz és a Darbuka; ezeken felül azonban bátran kacérkodnak a thrash metalra jellemző zenei elemekkel is. Az 'En Olam' a banda történetének eddigi leggyorsabb, legfeszesebb, legintenzívebb kiadványa - kiválóan prezentálja a banda elmúlt évekbeni progresszióját.

Fennállása során az Arallu olyan legendás bandákkal turnézott Izrael-szerte, mint a Behemoth, a Mayhem, a Satyricon, az Enslaved, a Marduk és a Tribulation, valamint olyan európai országokban lépett fel (fesztiválokon és klubokban), mint németország, Svájc, Törökország, Csehország és Magyarország; emellett pedig két dokumentumfilmben (Global Metal, Un Monde De Metal) is szerepet kaptak a banda tagjai. Jeruzsálem démonai most egy új albummal térnek vissza: az 'En Olam' felvételei szülővárosukban, a Bardo Stúdióban zajlottak, Dory Bar-Or (Eternal Gray) hangmérnök közreműködésében. Az alább látható lemezborító Nir Doliner műve.

Íme az 'En Olam' borítója és dallistája:

01. The Center Of The Unknown
02. En Olam
03. Devil's Child
04. Guard Of She'ol
05. Vortex Of Emotions
06. Achrit Ha'yamim
07. Prophet's Path
08. Unholy Stone
09. Trial By Slaves
10. Spells

A 'Prophet's Path' című szám szöveges videója és a 'The Center Of The Unknown' itt tekinthető meg; alább pedig meghallgatható az album címadó dala:


ARALLU - hetedik albumával tért vissza az izraeli black metal banda; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás