Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új klipet mutatott be 'X' című albumáról a NONPOINT - itt a 'Wheel Against Will'!


2018-12-05

Az idén 20 éves floridai Nonpoint zenekar augusztusban adja ki következő nagylemezét.

A banda továbbra sem mutatja semmi jelét a leállásnak. A 2016-ban kiadták legutóbbi albumukat - ami egyben Spinefarm Records-os debütálásukat fémjelezte -, 'The Poison Red' címmel (erről bővebben itt írtunk), és azóta egy lélegzetvétel erejéig sem pihentek... és nem is fognak legalább 2019 végéig; ugyanis idén augusztusban kiadták tizedik stúdiólemezüket, amit stílszerűen 'X' címmel láttak el; ezt követően pedig újabb nagyszabású világkörüli turnéra indultak.

Az 'X' című album augusztus 24-én látott napvilágot, a Spinefarm Records jóvoltából. Az új lemezt ezúttal Fred Archambault (Avenged Sevenfold, Atreyu) producelte.

A Nonpoint énekese, Elias Soriano elmondta az új anyag kapcsán: "Ez egy meglehetősen agresszív album, de ezt a legutóbbi koncertjeinken már megtapasztalhatták a rajongók, mintegy ízelítőként a nyár végén megjelenő kiadványhoz. Érzésünk szerint egy olyan lemezt tettünk le az asztalra, ami elejétől a végéig ütős; konkrétan leszedi az emberek fejét. Kétség nem fér hozzá, hogy alapvetően újabb szintekre emelkedett a zenénk hangzása - ezt már csak abból is érezzük, hogy minden eddiginél nagyobb kihívást jelentett e mű megalkotása. Ez persze nagyrészt köszönhető annak is, hogy egy fantasztikus producer, Fred Archambault segített ki minket. Akik eddig hallották az új számokat, mindannyian padlót fogtak a Nonpoint új irányzatától!".

Íme a borító és a dallista:

01. Empty Batteries
02. Chaos And Earthquakes
03. Fix This
04. Crashing
05. Passive Aggressive
06. Dodge Your Destiny
07. Wheel Against Will
08. Milestone
09. Feel The Way I Feel
10. Position One

Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Chaos And Earthquakes' és a 'Fix This' című szám, valamint megtekinthető a 'Dodge Your Destiny' szöveges videója és a 'Wheel Against Will' frissen megjelent kisfilmje:


Új klipet mutatott be 'X' című albumáról a NONPOINT - itt a 'Wheel Against Will'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás