Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEPTEKH - itt a svéd "deathrasherek" új videoklipje, a 'Treasures'!


2019-12-06

A svéd blackened death / thrash metal banda 2018. augusztus 24-én jelenteti meg második teljes értékű nagylemezét, a dán Mighty Music kiadó jóvoltából. Erről jelent most meg egy friss videoklip.

Az új, 'Pilgrim' címmel ellátott album borítója és dallistája így néz ki:

01. Damned
02. Diamonds
03. Treasures
04. Pretoria
05. Kongo
06. Ever Forgotten Gold
07. Travesty
08. Pilgrim
09. Karthoum

Az album legfrissebb videoklipje 2019 decemberében jelent meg. Íme a 'Treasures' dal kisfilmje, amit Richard Jarnhed rendezett:

A Septekh jelenlegi felállása így néz ki:

Nils GRZNLS Meseke - ének
David Wikström - gitár
Staffan Persson - dobok
Victor Janson - basszusgitár

A Septekh zenekar 2008 őszén alakult a svédországi Norrtunában, egy koszos garázsban. A négy, különböző stílusú zenész célja az volt, hogy valami egyedit, speciálisat alkossanak, felhasználván egyéni és kolletív zenei tapasztalataikat. A frissen alakult csapat rekord-időn belül koncert-képessé vált. 2009-ben ki is adtak egy hat-számos demót, ami ezen periódus testamentuma. Rögtön ezután fel is vettek két hivatalos EP-t, amit az Abyss Records vett gondozásba. 

A Septekh 2012-ben adta ki első EP-jét, 'The Seth Avalanche' címmel. Ezt követte a 2013-as 'Apollonian Eyes' mini-album (mindkettő az Abyss Records gondozásában). Szintén a 2013-as évben jelent meg a lent is megtekinthető 'Burn It To The Ground' díj-nyertes videoklipje; egy évvel később elkészült a banda bemutatkozó nagylemeze, a 'Plan for World Domination', amit a legendás Silence Stúdióban rögzítettek, Josef Zackrisson producerrel.


SEPTEKH - itt a svéd
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás