Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Dio-klasszikus feldolgozását mutatta be a KHEMMIS zenekar: 'Rainbow In The Dark'


2020-03-17

A Colorado-i doom metal banda április 17-én adja ki 'Doomed Heavy Metal' című mini-albumát, amire többek közt felkerült egy Dio-klasszikus feldolgozása is.

A 'Doomed Heavy Metal' című EP egy egyedülálló kollekció, aminek A-oldalán a klasszikus 'Rainbow In The Dark' dal feldolgozása, valamint két eredeti Khemmis-dal ('A Conversation With Death, 'Empty Throne') szerepel; B-oldalán pedig néhány 2018-as koncertfelvétel kapott helyet.

"Lévén mindannyian életreszóló ZZ Top-fanok vagyok, a 'Fandango!' album az elsőszámú, örökös inspirációként lebeg előttünk. Az élő koncertfelvételek és a ritka stúdió-dalok egyedi ötvözete teszi igazán intezívvé a banda ezen kiadványán, ami 1975-ben jelent meg. Mi is az ő hagyományukat követve jelentjük be a 'Doomed Heavy Metal' című kiadványt. Ez a mini-album épp ugyanolyan egyedi, ritkaságszámba menő single-dalokból és koncertfelvételekből összevágott kiadvány, mint a legendás 'Fandango!'. Mindezt pedig egy egy halhatatlan DIO-klasszikus, a 'Rainbow In The Dark' feldolgozásával koronázzuk meg. Akik pedig már epekedve várták, hogy végre újra megjelenjen az 'Empty Throne' és az 'A Conversation With Death', azoknak is meghallgattattak imáik. Reméljük, régi és új rajongók egyaránt rákattannak erre az albumra, és kedvenc italuk mellett velünk együtt buliznak majd a 'Doomed Heavy Metal'-t hallgatván!" - közölte a banda.

A kiadványt digitálisan itt, CD/LP formátumban pedig itt lehet előrendelni. Íme az EP nyitó-tétele, a 'Rainbow In The Dark' feldolgozásának hivatalos videója:

A Khemmis legutóbbi, 2018-as, 'Desolation' című albuma a 2016-os 'Hunted' folytatása (az előző lemez meglehetősen nagy sikereket aratott a világ minden táján - a patinás Decibel magazin például 'Az év albumának' jelölte). A banda aktuális nagylemeze 2018. június 22-én látott napvilágot.

A 'Desolation' ízelítőjeként először az 'Isolation' dal jelent meg; később pedig nyilvánossá vált a második single, a 'Bloodletting' is (ez utóbbi vizualizációs klipjében a Sam Turner által készített lemezborítót ismerhetjük meg).

A 'Desolation' digipak CD-n és LP-n is megrendelhető. Erről bővebb infókat itt lehet találni.


Dio-klasszikus feldolgozását mutatta be a KHEMMIS zenekar: 'Rainbow In The Dark'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás