Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Július közepén új albumot ad ki a FLAW


2019-07-01

A Kentucky-beli nu-metal / alternatív metal banda elkészült negyedik nagylemezével.

A banda új, 'Vol IV: Because of the Brave' című nagylemeze 2019. július 19-én jelenik meg, a Pavement Entertainment kiadó jóvoltából. A Flaw-nak ez az első stúdióalbuma Tommy Gibbons szólógitáros 2017-es visszatérése óta (Gibbons az eredeti gitárost, az egyik alapítót, Jason Daunt-ot váltotta le).

Gibbons korábban így szólt: "Nagyon izgatott vagyok visszatérésem okán; pláne azért, mert kivehettem a részem az új lemez munkálataiból. Azon leszek, hogy továbbra is életben tartsam a vérbeli Flaw-hangzást, de ugyanakkor a banda fejlődésében is próbálok szerepet játszani. A dalszerzői és a stúdiós munkák egyébként nagy kihívást jelentettek számomra - érzésem szerint jobb dal-író és jobb zenész lettem azóta, hogy nekivágtunk a dolognak".

A Flaw következő albumának felvételei részben Arizonában, részben pedig Wisconsin-ban zajlottak. A producer ezúttal is az a Rick Landers volt, aki a csapat legutóbbi, ‘Divided We Fall’ című albumánál segédkezett (ez a lemez 2016. augusztus 19-én jelent meg, a Pavement Entertainment kiadó gondozásában).

Chris Volz énekes - aki egyébként a banda egyetlen eredeti, alapító tagja - közölte: "Nem voltam ilyen izgatott egyetlen album okán sem a 'Through the Eyes' lemez megjelenése óta" - utalván a zenekar eddigi legsikeresebb albumára, ami 2001 októberében jelent meg, és rögtön a Billboard 'Új előadók' listájának első helyén végzett.

A 'Vol IV: Because of the Brave' album borítója így néz ki:

Az új Flaw album első single-dala, a 'Conquer This Climb' itt meghallgatható:


Július közepén új albumot ad ki a FLAW
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás