Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új énekessel készült el az új LACRIMAS PROFUNDERE album, a 'Bleeding the Stars'


2019-03-13

A német gothic metal bandát 2018-ban elhagyta Rob Vitacca énekes. Utódját a zenekar gitárosa / dalszerzője, Oliver Nikolas Schmid mutatta be.

"Kedves barátaink! Rob - aki az elmúlt 10 évben volt a Lacrimas Profundere énekese - úgy döntött, elhagyja a bandát! Ahogy visszatekintek erre az egy évtizedre, és a megannyi felejthetetlen, szép emlékre, csakis köszönettel tartozom Rob irányába.

"Az elmúlt hónapokban több megbeszélés is lezajlott, de végén sikerült dűlőre jutnunk, és komoly elhatározást tennünk. Ami tény: a Lacrimas nem működhet a tagok totális és konstans elkötelezettsége hiányában. Rob pedig - egyéb, teljes embert kívánó tevékenységei miatt - a továbbiakban nem tudott maximumot nyújtani a mi zenekarunkban. Persze nem volt könnyű a döntés számára, de ezzel mindkettőnk válláról komoly terhet vett le.

"Rob, szeretnék köszönetet mondani neked a megannyi közös koncertért, stúdiózásért. A legjobbakat kívánom neked a jövőre nézve!

"És hogy egy kicsit a mi jövőnkről is beszéljünk... Jómagam, Christopher és néhány közös barátunk éppen egy új albumon dolgozunk (ami 2019 végén jelenhet meg), amivel megünnepelhetjük a banda 25. évfordulóját. Úgy döntöttünk, hogy ezúttal visszatérünk a gyökereinkhez, és ismét súlyos doooom-hangulatra váltunk, az epikus 'Burning: a wish' album stílusában. Ezzel együtt természetesen az is jár, hogy bemutassuk új énekesünket! Őt a lenti videóban ismerhetitek meg. Részemről ez a srác kísértetiesen hasonlít testvéremre, Christopher-re; szóval biztos megértitek a döntésemet.

Larre 2018. június 24-én mutatkozott be a Lacrimas Profundere színeiben, a bécsi Donauinselfest-en. Ezt követően pedig nekilátott a banda az új stúdióalbum munkálatainak. A következő nagylemez - mint msot kiderült - 2019. július 26-án jelenik meg, 'Bleeding the Stars' címmel.

A 'Bleeding the Stars' producere Kristian ‘Kohle’ Kohlmannslehner volt; a lemez borítóját pedig a brazil Elton Fernandes tervezte.

Az albumot három single-dal fogja felvezetni - az első a 'Father Of Fate' lesz, ami március 29-én jelenik meg hivatalos videoklipen. Ezt követi a 'Like Screams In Empty Halls' (május 24.) és a 'The Kingdom Solicitude' (július 12.) - ez utóbbinak Izlandon forgatják a videoklipjét.

Hamarosan jönnek a friss hírek, bejelentések...

A Lacrimas Profundere legutóbbi, 'Hope Is Here' című nagylemeze 2016 augusztusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Új énekessel készült el az új LACRIMAS PROFUNDERE album, a 'Bleeding the Stars'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás