Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új énekest mutatott be a LACRIMAS PROFUNDERE


2018-05-28

A német gothic metal bandát elhagyta Rob Vitacca énekes. Utódját a zenekar gitárosa / dalszerzője, Oliver Nikolas Schmid mutatta be.

"Kedves barátaink! Rob - aki az elmúlt 10 évben volt a Lacrimas Profundere énekese - úgy döntött, elhagyja a bandát! Ahogy visszatekintek erre az egy évtizedre, és a megannyi felejthetetlen, szép emlékre, csakis köszönettel tartozom Rob irányába.

"Az elmúlt hónapokban több megbeszélés is lezajlott, de végén sikerült dűlőre jutnunk, és komoly elhatározást tennünk. Ami tény: a Lacrimas nem működhet a tagok totális és konstans elkötelezettsége hiányában. Rob pedig - egyéb, teljes embert kívánó tevékenységei miatt - a továbbiakban nem tudott maximumot nyújtani a mi zenekarunkban. Persze nem volt könnyű a döntés számára, de ezzel mindkettőnk válláról komoly terhet vett le.

"Rob, szeretnék köszönetet mondani neked a megannyi közös koncertért, stúdiózásért. A legjobbakat kívánom neked a jövőre nézve!

"És hogy egy kicsit a mi jövőnkről is beszéljünk... Jómagam, Christopher és néhány közös barátunk éppen egy új albumon dolgozunk (ami 2018 végén jelenhet meg), amivel megünnepelhetjük a banda 25. évfordulóját. Úgy döntöttünk, hogy ezúttal visszatérünk a gyökereinkhez, és ismét súlyos doooom-hangulatra váltunk, az epikus 'Burning: a wish' album stílusában. Ezzel együtt természetesen az is jár, hogy bemutassuk új énekesünket! Őt a lenti videóban ismerhetitek meg. Részemről ez a srác kísértetiesen hasonlít testvéremre, Christopher-re; szóval biztos megértitek a döntésemet.

"Julian Larre június 24-én mutatkozik be a Lacrimas Profundere színeiben, a bécsi Donauinselfest-en. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy a jövőben is veletek együtt folytathatjuk ezt a különös utazást, amit Lacrimas Profundere-nek hívnak. Maradjatok türelemmel, hamarosan jönnek a friss hírek!".

A Lacrimas Profundere legutóbbi, 'Hope Is Here' című nagylemeze 2016 augusztusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Új énekest mutatott be a LACRIMAS PROFUNDERE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás