Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Victor Brandt a DIMMU BORGIR új basszusgitárosa


2018-05-28

A nemrégiben új albummal visszatért, legendás norvég szimfónikus black metal banda bejelentette, hogy hivatalosan is a svéd származású Victor Brandt (Entombed A.D., Firespawn) az új basszer.

Brandt tehát a négy éven belüli első koncertjére készülő Dimmu Borgir hivatalos tagjaként áll színpadra a banda nyári európai / észak-amerikai turnéján, aminek teljes beosztása itt érhető el. Az új basszer a banda jelenlegi felállásának hatodik tagja (az énekes Shagrath, a gitárosok Silenoz és Galder, a billentyűs Gerlioz és a dobos Daray mellett).

Victor így nyilatkozott: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy tagja lehetek a dicsőséges Dimmu Borgir zenekarnak. Arról nem is beszélve, hogy részemről az időzítés is remek, mivel az új, 'Eonian' című album megjelenése után csatlakozhatok a bandához - szerintem kétségkívül ez eddig a legjobb Dimmu-lemez. A zenekar tagjai mindannyian kiváló muzsikosok és fantasztikus emberek; szóval már alig várom, hogy közösen vessük bele magunkat a turné-életbe!".

A banda közleménye így szól: ”Mi is nagyon örülünk, hogy Victor a csapat tagja lett! Az ő tapasztalata, elkötelezettsége és zenészi készségei nagyra becsülendők. Alig várjuk már, hogy vele együtt léphessünk fel a világ színpadaira!”.

A Dimmu Borgir frissen megjelent, 'Eonian' című albumáról bővebben itt írtunk. A lemez két európai lemezeladási toplistán is előkelő helyezést ért el: Németországban a 4.; a banda hazájában, Norvégiában pedig a 2. lett a helyi zenei listán.


Victor Brandt a DIMMU BORGIR új basszusgitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás