Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a CHRIST DISMEMBERED első videoklipje: 'Spit Forth Your Lies'!


2018-05-29

Az ausztrál black metal banda bemutatta tavalyi évben megjelent debütáló albuma folytatását;egy vadonatúj single-dalt.

A Christ Dismembered egy négy-tagú dél-ausztrál black metal banda, ami a Millicent / Mount Gambier körnéykéről származik. Zenéjükre a műfaj agresszívabb, Dark Funeral- / Gorgoroth- / Belphegor-vonala volt a legnagyobb hatással.

Miután 2017 májusában megjelent a debütáló 'Christ Dismembered' album, a zenekar világszerte pozitív kritikáknak örvendhetett. Helyi szinten továbbá a MOSH Rádió a 2017-es év 3. legjobb ausztrál metal-lemezének jelölte ezt az anyagot. A banda azóta számos fesztivál-fellépést és headliner bulit bonyolított le, olyan nemzetközileg is elismert előadók társaságában, mint az Angelcorpse és a Grave Miasma.

2018-ban a Christ Dismembered felvett egy új single-t, amihez el is készítették első hivatalos videoklipjüket: a 'Spit Forth Your Lies' videója lentebb tekinthető meg.

A banda énekes-gitárosa, NecroSatan így nyilatkozott: "Bandánk immáron 2012 óta él az árnyék-falak mögött; ez a videó pedig egyfajta kinyilatkoztatás, miszerint nem is megyünk innen sehova! Első klipünk a sötétség legújabb éráját; új felállásunk első felvételét, és magát a jövőt jelképezi...".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/ChristDismembered


Itt a CHRIST DISMEMBERED első videoklipje: 'Spit Forth Your Lies'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás