Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WAYWARD SONS - új videoklipet mutatott be a Little Angels frontembere, Toby Jepson által alapított banda


2020-03-20

Toby Jepson producer-mester - aki az 1994-ben feloszlott, nagysikerű Little Angels együttes frontembere volt - nemrég a Frontiers kiadónál jelentetett meg új albumot, aminek nemrég elkészült a folytatása is.

Jepson produceri munkáit az utóbbi években olyan rockbandák kamatoztatták, mint a The Answer, vagy a The Virginmarys, de zenész-hangmérnök fontos szerepet játszott az Európában és az Egyesült Államokban is széleskörű rajongótáborral rendelkező James Toseland-banda felemelkedésében is. Emellett többek közt Katie Melua is felbérelte őt dalszerzői munkálatai során, de néhány szólódallal is előrukkolt az utóbbi időben.

Az olasz Frontiers Records 2017-ben bejelentette, hogy Toby Jepson egy új rockbandával tér vissza a színre: a Wayward Sons együttes nevében aláírt egy lemezszerződést; ami azt jelenti, hogy megíródtak az új Jepson-dalok!

Toby tehát ismét azt csinálja, amit szeret: szívét-lelkét beleönti egy új hard rock-albumba, aminek révén - a Frontiers támogatásával - egy még szélesebb körű közönséghez eljuthat nagy volumenű zenészi / dalszerzői tehetségének gyümölcse.

"Úgy éreztem, hátra van még egy befejezetlen projekt az életemből" - közölte korábban Jepson az új, Wayward Sons projekt kapcsán. "Vannak még elmesélnivaló történetek, eljátszandó zenék és lehalkított zajok a tarsolyomban... És mindez nem választás, annál inkább szükség kérdése volt. Egyetlen szimpla szándékkal rendelkezem: olyan zenét tegyek le az asztalra, amiben hihetek. Amiben Ti is hihettek. És ami által megmozdul bennünk valami".

A Wayward Sons debütálása egy 'Ghosts Of Yet To Come' című album formájában valósult meg, 2017. szeptember 15-én - erről bővebben itt írtunk.

Jepson már ezt megelőzően bemutatta a banda többi tagját is - ők név szerint a következők: Sam Wood gitáros, Nic Wastell basszer, Dave Kemp billentyűs és Phil Martini dobos. Ez a kollektíva - közösen és külön-külön - a múltban olyan legendás bandák színeiben tetszelgett, mint a Little Angels, a Gun, a Spear Of Destiny, a Treason Kings és a Chrome Molly... egyértelmű tehát, hogy a Wayward Sons egy professzionális, egyedi hangzású együttes. A zene persze szimpla hard rock, de nagy mértékű vitalitással és energiával felvértezve, mind zenei, mind dalszövegi szempontból.

A debüt-album folytatása egyébként egy éven belül elkészült: a második Wayward Sons album 2019. október 11-én jelent meg, 'The Truth Ain’t What It Used To Be' címmel, szintén a Frontiers kiadó jóvoltából. Ez az album nevezhető koncepcionális lemeznek, mivel a 12 új számot egy adott narratíva köti össze, de Jepson szerint itt inkább egy "protest-lemezről" van szó; lévén a világ jelenlegi és jövőbeni politikai helyzetét mutatják be ezek a dalok. Jepson az olyan "zenei történetmondók" előtt hajt fejet a Wayward Sons új albumával, mint Elvis Costello, David Bowie és a Queen, akik "különleges mesélő-képességük révén jutattják el az üzenetüket a hallgatók felé". Mindezt a történetet egy négyrészes videoklip-sorozat is bemutatja, mint a koncepció vizuális narratívája - ezek közül az első, a 'Joke's On You' című single hivatalos klipje lentebb elérhető.

A 'The Truth Ain’t What It Used To Be' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Any Other Way
02. Black As Sin
03. Joke's On You
04. Little White Lies
05. Feel Good Hit
06. Fade Away
07. Have It Your Own Way
08. Long Line Of Pretenders
09. If Only God Was Real
10. The Truth Aint What It Used To Be
11. Punchline
12. Us Against The World

Az új album rendelési infói itt találhatók meg. Ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Joke's On You', az 'Any Other Way', a 'Little White Lies' és a 'Long Line Of Pretenders' dalok, plusz a címadó szám videoklipje:

Az album munkálatait összefoglaló videó-sorozat első része itt tekinthető meg:

A Wayward Sons Facebook-oldala - ahol megtalálható többek közt a jövőbeni koncertek beosztása is - itt érhető el.


WAYWARD SONS - új videoklipet mutatott be a Little Angels frontembere, Toby Jepson által alapított banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás