Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MUTILATION RITES - 'Axiom Destroyer' címmel új klipet mutatott be a brooklyni black metal banda


2018-07-03

A Mutilation Rites új albuma, a 'Chasm' július 20-án jelenik meg, Gilead Media (US) Argento Records (EU) jóvoltából.

A Mutilation Rites tehát idén új albummal tér vissza. A 'Chasm' - ami a 2014-es 'Harbringer' folytatása - egy "kegyetlen thrash-black lemez, amin old-school hatások vegyülnek korabeli extrém metal-elemekkel, totális gyilok formájában". A 'Chasm' albumon egyébként felfedezhető számos műfaj (death metal, punk rock, grindcore, stb.), "a lehető legagresszívabb, legzordabb formában".

Az új lemezt 2017 augusztusa és novembere között vették fel. A dob- és a gitár-témák nagyrészét a Saint Vitus Bar-ban, az utólagos gitár-munkákat a Growlhouse Recording és a Chapel Black stúdiókban végezték el, Travis Bacon (Black Anvil, Hogwasche, White Widows Pact, Grudges) hangmérnök közreműködésében. A vokálok felvétele és a keverés szintén a Growlhouse Recording Stúdió nevéhez fűződik. A keverést és masztert Brad Boatright látta el, az Audiosiege Mastering Stúdióban.

Az új album július 20-án lát napvilágot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Pierced Larynx
02. Axiom Destroyer
03. Ominous Rituals
04. Post Mortem Obsession
05. Chasm
06. Putrid Decomposition

A lemezt itt lehet előrendelni digitálisan, bakeliten és CD-n.

Elsőként a 'Pierced Larynx' című számot mutatták be - ezt Ryan Jones basszusgitáros (aki tagja a Today Is The Day zenekarnak is) így kommentálta: “Az új dallal az volt a szándékunk, hogy az áldozás és a mészárlás horrorisztikus képeit zenésítsük meg”.

Újonnan megjelent az 'Axiom Destroyer' dal hivatalos klipje is, amit a banda így kommentált: Az 'Axiom Destroyer' arról az "élményről" szól, amikor egy hozzád közel állót a szemd láttára kínoznak. Minden, ami stabil és normális volt az életben, az most összedől... A videoklipben egy autoriter kormány - tudatmódosító drogok és propaganda-videók révén - arra kényszerít, hogy fogadja be az eltoríztott valóságot. Ugyanezt napi szinten rávetíthetjük bárkire, akinek valami (propaganda, hirdetések, radikális szóbeszédek), vagy valaki durván beavatkozik az életébe...”.

A bandát Michael Dimmitt (gitáros), valamint George Paul (énekes-gitáros), Ryan Jones (basszusgitáros) és Tyler Coburn (dobos) alkotja.

Íme az album hivatalos előzetese:


MUTILATION RITES - 'Axiom Destroyer' címmel új klipet mutatott be a brooklyni black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás