Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OKKULTIST - a Moonspell frontemberének kiadójával kötött lemezszerződést a portugál death metal alakulat


2018-05-30

Az old-school death metal zenésben utazó Okkultist - amit olyan legendák inspiráltak, mint a Master, az Abomination, a korai Morbid Angel, a Death és a Dismember - elkészült debütáló nagylemezével.

Az Okkultist együttes 2015 végén alakult. Nyers és gonosz death metal zenéjüket először 2016. október 15-én szabadították a világra (ekkor adták első koncertjüket). Néhány hónappal később megszületett a banda debütáló EP-je, az 'Eye of the Beholder', amit a tagok saját költségükön rögzítettek és adtak ki. Azonban ez a lemez felkeltette a rajongók figyelmét Európa- és Amerika-szerte: néhány héten belül az összes legyártott példány elkelt. Már fennállása ezen korai szakaszában olyan világhírű fesztiválokon léphetett fel az Okkultist, mint a Mosher Fest és a Female Growler United Front; arról nem is beszélve, hogy többek közt a legendás Entombed AD is felkérte őket előzenekarnak.

A 2018-as év első híre, hogy az Okkultist lett az első banda, amit leigazolt a Moonspell frontember Fernando Ribeiro kiadója, az Alma Mater Records. Az All-Noir és a Rastilho menedzsmenttel karöltve tehát a jövőben az Alma Mater is hozzájárulhat az Okkultist hírnevének globális terjesztéséhez.

Szintén friss hír, hogy az Okkultist elkészült debütáló nagylemezével. Az ezzel kapcsolatos részleteket hamarosan bejelentik...

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


OKKULTIST - a Moonspell frontemberének kiadójával kötött lemezszerződést a portugál death metal alakulat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás