Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OKKULTIST - a Moonspell frontemberének kiadójával kötött lemezszerződést a portugál death metal alakulat; itt az új klip!


2019-03-06

Az old-school death metal zenében utazó Okkultist - amit olyan legendák inspiráltak, mint a Master, az Abomination, a korai Morbid Angel, a Death és a Dismember - elkészült debütáló nagylemezével.

Az Okkultist együttes 2015 végén alakult. Nyers és gonosz death metal zenéjüket először 2016. október 15-én szabadították a világra (ekkor adták első koncertjüket). Néhány hónappal később megszületett a banda debütáló EP-je, az 'Eye of the Beholder', amit a tagok saját költségükön rögzítettek és adtak ki. Azonban ez a lemez felkeltette a rajongók figyelmét Európa- és Amerika-szerte: néhány héten belül az összes legyártott példány elkelt. Már fennállása ezen korai szakaszában olyan világhírű fesztiválokon léphetett fel az Okkultist, mint a Mosher Fest és a Female Growler United Front; arról nem is beszélve, hogy többek közt a legendás Entombed AD is felkérte őket előzenekarnak.

A 2018-as év első híre, hogy az Okkultist lett az első banda, amit leigazolt a Moonspell frontember Fernando Ribeiro kiadója, az Alma Mater Records. Az All-Noir és a Rastilho menedzsmenttel karöltve tehát a jövőben az Alma Mater is hozzájárulhat az Okkultist hírnevének globális terjesztéséhez.

Szintén friss hír, hogy az Okkultist elkészült debütáló nagylemezével, ami 'Reinventing Evil' címmel lát napvilágot, 2019. március 15-én. Az albumot Pedro Paixão (Moonspell) hangmérnökkel rögzítette a banda, a lisszaboni Poison Apple Stúdióban. A keverést a neves Tue Madsen (Meshuggah, Moonspell, The Haunted) végezte el.

A 'Reinventing Evil' 8 könyörtelen és brutális dalt tartalmaz. Az album megjelenik többek közt digipak változatokban is (különböző borítókkal / bónuszként egy Bathory-feldolgozással). Íme a borító - amit Beatriz Mariano tervezett - és a tracklista:

01. Reinventing Evil
02. Back from the Dead
03. Sniff the Blood
04. Sign of the Reaper
05. I am the Beast
06. Grave Digger
07. Plasmodium Nocturnus
08. Rise and Reign
09. Satan In My Master [Bathory feldolgozás] (bónusz track)

Az első single-dalt január 23-án tették közzé: a lemez címadó dala, a 'Reinventing Evil' alább meghallgatható.

Március elején megjelent a 'Sign Of The Reaper' dal hivatalos klipje, amit maga a banda "démonnője", Beatriz Mariano rendezett, "totálisan minimális költségvetésből".

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


OKKULTIST - a Moonspell frontemberének kiadójával kötött lemezszerződést a portugál death metal alakulat; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás