Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MUTILATE - elkészült debütáló albumával a new yorki old-school death banda


2018-05-30

Az Ithaca városából származó Mutilate zenekar első albuma 'Tormentium' címmel jelenik meg, CD-n és bakeliten, az Iron Bonehead kiadó jóvoltából, június 29-én.

A new yorki Mutilate a múlt csapásával vág vissza. Mintha csak megállt volna az idő 30 évvel ezelőtt, ez a kvartett kegyetlen és nyers "black-cum-death metal" zenét nyomat - olyat, amit csak az underground legsötétebb celláiból hallhattunk feltörni, 1987-ben. Esztétika, hangzás és imázs tekintetében olyan kulitikus bandák állnak közel a Mutilate stílusához, mint a Death Strike, a Helllhammer, a Nunslaughter és a Goatlord, de a '90-es évek zászlóvivői (Acheron, Usurper, Gravewürm, Sathanas) is nyomot hagytak a horda zenéjén; ami alapvetően nyers és szimpla, primitív, kegyelmet nem ismerő, de ugyanakkor totálisan autentikus. A trend-követők minden bizonnyal határozottan elutasítják majd a 'Tormentium' albumot, de a Mutilate éppen ez a célja. Itt egy vérbeli szektáról van szó, aminek alapjait a 2017-es 'Fortress of Suffering' demóval rakták le. A 'Tormentium' ennél nagyobb és erősebb is; a Mutilate legdurvább kinyilatkoztatása.

Az Iron Bonehead június 29-én adja ki a 'Tormentium' albumot, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Tormentium
02. Hail to the Dead
03. Engulfed in Sludge
04. Calculated Extermination
05. Splattered Remains
06. Human Experimentation
07. Severed Limbs
08. Life in Pain
09. Sadistic Butchery
10. Execution

A lemez címadó dala lentebb meghallgatható.

Újabban megjelent a 'Sadistic Butchery' című szám is.


MUTILATE - elkészült debütáló albumával a new yorki old-school death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás