Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RIVERSIDE - új szerződés, új album, turné-bejelentés


2018-05-30

A lengyel prog-metalista Riverside zenekar meghosszabbította szerződését az InsideOutMusic kiadóval, és bejelentette hetedik, 'Waste7and' című albumát

Visszatértünk! Boldogan árulhatjuk el, hogy hetedik albumunkat 'Waste7and' (Wasteland) címmel láttuk el - a megjelenés pedig ezév szeptemberében lesz esedékes. Ez az első lemezünk, amit trióként rögzítettünk. Zenénk még "komolyabb", még kiforrottabb lett; szóval készüljetek fel egy férfias, de mégis érzelmekkel teli albumra. A 'Waste7and' tehát magán viseli első két lemezünk emócionális hatásait, valamint utolsó két kiadványunk produkciós feljettségét egyaránt. Ha minden a tervek szerin halad, az új Riverside album ELPUSZTÍT majd benneteket!" - közölte az új lemez kapcsán a banda, amit jelenleg Mariusz Duda (ének, gitár, basszusgitár), Piotr "Mittloff" Kozieradzki (dobok) és Michał Łapaj (billentyűs) alkot.

Néhány héten nyilvánossá válnak a 'Waste7and' album részletei...

A hírek így folytatódnak: "Szintén ebben az évben lesz esedékes a Wasteland 2018 elnevezésű turné, aminek során az új albumot promótáljuk. Itt megtaláljátok a 2018 őszi koncert-dátumokat és -állomásokat, amiket észben kell tartanotok. Hamarosan bejelentünk további bulikat is!“.

A Riverside a nyár folyamán fellép három európai és egy amerikai fesztiválon (Cruise To The Edge); a 'Waste7and' hivatalos promóciós turnéja pedig október 12-én indul Gdansk-ban, a B90 klubban. A koncerteken egy másod-gitáros, Maciej Meller teszi teljessé a felállást (ő a szívrohamban 2016-ban elhunyt Piotr Grudziński-t helyettesíti).

A Riverside legutóbbi stúdiólemeze, a 'Love, Fear and the Time Machine' 2015 szeptemberében jelent meg.


RIVERSIDE - új szerződés, új album, turné-bejelentés
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás