Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRAWL - bemutatta új klipjét a svéd death metal-trió


2018-12-29

A Crawl zenekar a Transcending Obscurity Records jóvoltából augusztus 20-án jelentette meg debütáló nagylemezét, a 'Rituals'-t

A kiadó, mely olyan nehézsúlyú bandák legújabb anyagát dobta nemrég piacra, mint a Paganizer, a Henry Kane és az Ursinne - megszilárdítván a svéd death metal műfaj brandjét -, most bejelentette, hogy idén nyáron piacra dobja a Crawl bemutatkozó nagylemezét, ami garantáltan új sztenderdeket állít fel a színtéren.

A dühös "Swedeath" banda felmenői előtt tiszteleg; ugyanakkor kilép azok árnyékából, hogy minden korlátot ledöntsön egyedi, punk / crust és hardcore hatásokkal megspékelt hangzásával. A 'Rituals' albumon ennek megfelelően klasszikus és modern extrém metal zenei elemek egyaránt felfedezhetők. Amire készülni kell: sokkoló, hátborzongató és gyilkos hallgatói élmény!

Az alább látható lemezborító Jonas A. Holmberg (This Gift Is A Curse) műve.

A tracklista:
01. Reject The Cross
02. Breathing Violence
03. The Stench
04. Black Ritual
05. Trail of Traitors
06. Sentenced To Rot
07. Cowards
08. Suffer
09. Coven Of Servants

A 'Rituals' erősen ajánlott a Dismember, a Skitsystem, a Feral, a Paganizer, a Gatecreeper, a Bloodbath, a Down Among The Dead Men és a legendás Master zenekar rajongóinak.

Az album megjelent digitálisan, bakeliten és CD-n is. A rendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'Suffer' és a 'Sentenced To Rot' dal, valamint megtekinthető a 'Reject The Cross' című tétel frissen megjelent videoklipje.

A Crawl felállása így néz ki:

M. Sjögren - gitár, basszusgitár (ex-Discarnate)
A. Batar - dobok (ex-Demonical, ex-Tormention)
J. Lyngfelt - ének (Dråp, ex-Decomposed)


CRAWL - bemutatta új klipjét a svéd death metal-trió
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás