Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WOLFEN - itt a német power-thrasherek új dala: 'Rebirth Of The Regulators'!


2018-05-30

A Pure Steel Records június 22-én jelenteti meg a Wolfen együttes új, 'Rise of the Lycans' című stúdiólemezét.

A 'Rise of the Lycans' a Wolfen zenekar karrierjének hatodik albuma; ami természetesen magán viseli a banda hangzásának jellegzetes, tipikus védjegyeit... és még annál is többet! Ez a lemez jóval erőteljesebb, mint elődei: egy vérbeli melodic power metal album, erős thrash-beütésekkel.

A 'Rise of the Lycans' egy utópisztikus koncepciót mesél el az album négy dalán keresztül; zeneiségét tekintve pedig karakterisztikus vokál-témák, mérhetetlenül erőteljes ritmus-szekció és mesteri gitár-munka játszik nagy szerepet a banda hangzásában.

Miután a Wolfen felvette visszatérő, 'Chapter IV' című albumát, valamint annak folytatását, az 'Evilution'-t (és meg is kapták az értük járó pozitív elismeréseket), nekivágtak a következő logikus lépés megtételének; ami maga a 'Rise of the Lycans' album formájában hozta meg gyümölcsét. Az új lemezen egyértelműen érezhető, hogy a német banda jelenleg egy újabb végtelenül kreatív periódusát éli.

Az új album gyilkos produkciójához Martin Buchwalter hangmérnök és a Gernhart Stúdió felszerelései járultak hozzá.

Alább meghallgatható az első új dal, a 'Rebirth Of The Regulators':

A Wolfen felállása így néz ki:

Andreas von Lipinksi - ének
Frank J. Noras - gitár
Nicolas Filter - basszusgitár
Andreas Doetsch - gitár
Sigfried Grütz - dobok

A banda idén nyáron ismét visszatér Európa színpadaira. Az aktuális turné-beosztás a Wolfen Facebook-oldalán található meg: www.facebook.com/wolfenmetal


WOLFEN - itt a német power-thrasherek új dala: 'Rebirth Of The Regulators'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás