Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HALESTORM - új videoklipek a 'Vicious' albumról


2018-07-31

Az amerikai Halestorm zenekar a napokban kiadta új nagylemezét: a 'Vicious' a Grammy-díjas banda negyedik stúdióalbuma.

A Lzzy Hale énekes-gitárosnő, Arejay Hale dobos, Joe Hottinger gitáros és Josh Smith alkotta Halestorm július 27-én, pénteken adta ki a 'Vicious' című albumot, fizikális és digitális formában, a világ minden táján az Atlantic Records jóvoltából. Az új lemezt a 2018-as év első hónapjaiban rögzítették, a Nashville állambeli Tennessee-ben, a Rock Falcon Stúdióban, a neves Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Alice In Chains, Rush) producer közreműködésében. A 'Vicious' rendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Black Vultures
02. Skulls
03. Uncomfortable
04. Buzz
05. Do Not Disturb
06. Conflicted
07. Killing Ourselves To Live
08. Heart Of Novocaine
09. Painkiller
10. White Dress
11. Vicious
12. The Silence

Az új album első single-dala / videoklipje, az 'Uncomfortable' - amit Evan Brace (Phantogram, Taking Back Sunday) rendezett - lentebb megtekinthető (az album előrendelése esetén ez a szám ingyenesen azonnal letölthető).

A Halestorm a nyár folyamán Nagy-Britanniában és Észak-Amerikában turnézik. A lemezbemutató körút ősszel folytatódik Nyugat-Európában. A teljes idei beosztás itt érhető el.

Így készült a videoklip:

Később megjelent a 'Black Vultures' és a 'Killing Ourselves To Live' hivatalos kisfilmje is. Íme a premierek:

Egy héttel a megjelenés előtt bemutatták a 'Do Not Disturb' című single-t is, amit a tagok "dirty sex song"-ként jellemeznek.

Alább a 'White Dress', a 'Conflicted', a 'Skulls', a 'Buzz' és a 'Heart Of Novocaine' című dalok "vizualizációs" videói is elérhetők:

A Halestorm legutóbbi albuma, az 'Into the Wild Life' a megjelenés első hetében több mint 56,000 példányban kelt el az Egyesült Államokban; ezzel a hivatalos 200-as Billboard-lista előkelő 5. helyén végzett. A Halestorm tagjai Jay Joyce (Cage The Elephant) producer közreműködésében rögzítették az előző albumot, egy Nashville-i stúdióban. Bővebben minderről itt írtunk.


HALESTORM - új videoklipek a 'Vicious' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás