Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent az új BLOOD OF SERPENTS album - itt a 'Mater Tenebris' videoklipje!


2018-10-03

A svéd death-thrash banda új lemezszerződést kötött a Non Serviam Records-szal, és kiadta új nagylemezét.

A 2012-ben alakult Blood Of Serpents - két mini-album kiadását követően - 2014 júliusában jelentette meg bemutatkozó nagylemezét, 'Black Dawn' címmel (az Eternal Sound Records gondozásában). Rá egy évre a banda frontembere, Rodney Gutierrez "magánéleti ügyei" okán kilépett a zenekarból.

2015 óta - énekes híján - szünetelt a csapat, de három évvel később végre sikerült megtalálni az új frontembert, Thomas Clifford (Abscession, Throne Of Heresy) személyében. Ezzel együtt bejelentették azt is, hogy második nagylemezük 'Sulphur Sovereign' címmel jelenik meg, 2018. szeptember 25-én, digipak CD-n és digitális formában, új kiadójuk, a Non Serviam Records jóvoltából.

A 'Sulphur Sovereign' producere Lars Broddesson (ex-Marduk) volt; a keverés és a maszter pedig Magnus “Devo” Andersson (Marduk) nevéhez fűződik. Íme a borító és a dallista:

01. Mater Tenebris
02. In Darkness, Brotherhood
03. Devil’s Tongue
04. Evictor Of Christ
05. As The Temple Burns
06. Canticle
07. As Nocturnal Dimensions Beckon
08. Upon Waters Dark
09. Prophet Of A False Faith
10. A Void Between Worlds

Alább meghallgatható a 'Devil's Tongue' és az 'In Darkness, Brotherhood' című szám, valamint megtekinthető a 'Mater Tenebris' dal hivatalos klipje:


Megjelent az új BLOOD OF SERPENTS album - itt a 'Mater Tenebris' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás