Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A néhai Marco De Rosa utolsó felvételei szerepelnek a PROFEZIA új albumán


2018-05-30

A nemzetközi felállású Profezia zenekar 'Dodekaprofeton' címmel jelentette be új nagylemezét.

A Profezia eredeti felállását Kvasir (Abhor, Mourning Mist), Saevum (Abhor) és Marco (Opera IX, The True Endless, Skoll, Darkness) alkotta. Az utóbbi tag, Marco De Rosa az új lemezen énekelt utoljára, lévén az olasz zenész / multi-instrumentalista tavaly novemberben, hosszan tartó betegség következtében elhunyt (43 éves korában). A Profezia új albuma, a 'Dodekaprofeton' továbbá néhány vendégzenész hozzájárulásával készült el: az Angantir, a Woods Of Infinity, a Mortuary Drape és a The Magik Way egyes tagjai játszottak vendégszerepet az új dalokban.

A 'Dodekaprofeton' albumon modern és klasszikus hangszerek használata egyen értékben érvényesül. Mindezt illusztris dalszerzői munka, és a kultikus olasz black metal zenéra jellemző hangzás és az okkult miszticizmus teszi még sokoldalúbbá. A lemezre hét új keresztény-ellenes, sátáni himnusz került fel.

A tracklista:
01. Malachi
02. Nahum
03. Amos
04. Obadiah
05. Jonah
06. Zechariah
07. Zephaniah

Hamarosan közzéteszik az album további részleteit (megjelenési dátum, ízelítők, stb.)...

A Profezia előző nagylemeze, az 'Oracolo suicida' 2013 szeptemberében jelent meg, a Raging Bloodlust Records jóvoltából.


A néhai Marco De Rosa utolsó felvételei szerepelnek a PROFEZIA új albumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás