Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

EXLIBRIS - új albummal tér vissza a lengyel-finn power metal banda; meghallgatható az első három dal


2020-03-10

A 2003-ban alakult, varsói székhelyű Exlibris együttes bejelentette soron következő, ötödik nagylemezét. A 'Shadowrise' április 17-én jelenik meg, független gondozásban.

A 'Shadowrise' az Exlibris második albuma, amin a két új tag, Grzegorz Olejnik dobos és a finn énekes, Riku Turunen szerepel. Mellettük egy eredeti tag - Piotr "Voltan" Sikora billentyűs -, valamint a 2010-ben csatlakozott Piotr "Toper" Torbicz basszusgitáros és a legújabb szerzemény, a "finn gitár-hős", Antti Wirman (Warmen, King Company, ex-Children Of Bodom) alkotja a felállást (ez utóbbi a banda eredeti gitárosa, Daniel Lechmański helyét vette át 2019 elején). A 'Shadowrise' album a 2018-as 'Innertia' album folytatása. Az új nagylemezre 6 vadonatúj dal került fel - ezek mindegyikét maguk a banda tagjai producelték és keverték véglegesre, Sikora irányítása alatt (a lemezborítót is maga a billentyűs készítette).

"Több mint két év telt el legutóbbi stúdióalbumunk megjelenése óta, viszont mégis ez volt bandánk történetének eddigi legaktívabb időszaka. Érzésem szerint sokat fejlődtünk, mint zenészek, dalszerzők és producerek; és ez érzhető az új dalok minőségén is. Az Exlibris korábban sosem szólt még ilyen kiválóan” - mondta Sikora. "Zenei tekintetben ez az új album egy klasszikus metal-riffekkel, dallamos témákkal és epikus szimfónikus hangszereléssel - valamint egy kis prog-rockkal - felszerelt anyag. Remélem, élvezni fogjátok!".

A 'Shadowrise' megjelenik CD-n és digitálisan is. A rendeléseket a banda Bandcamp-oldalán lehet leadni.

A tracklista:
01. Rule #1
02. Hell Or High Water
03. All I Never Knew
04. Shadowrise
05. Megiddo
06. Interstellar

A 'Rule #1', a 'Hell Or High Water' és az 'All I Never Knew' dalok szöveges videója lentebb elérhető (az április 17.-i album-megjelenésig a banda minden dalhoz videoklipet készít):

Bővebb infók, friss hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


EXLIBRIS - új albummal tér vissza a lengyel-finn power metal banda; meghallgatható az első három dal
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás