Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

EXLIBRIS - új felállással és új albummal tért vissza a lengyel power metal banda


2018-07-02

A 2003-ban alakult, varsói Exlibris együttes bejelentette soron következő, negyedik nagylemezét. Az 'Innertia' június 29-én jelent meg, független gondozásban.

Az 'Innertia' az Exlibris első albuma, amin a két új tag, Grzegorz Olejnik dobos és a finn énekes, Riku Turunen szerepel. Mellettük a két eredeti tag - Daniel "Dani" Lechmański gitáros-vokalista és Piotr "Voltan" Sikora billentyűs -, valamint a 2010-ben csatlakozott Piotr "Toper" Torbicz basszusgitáros alkotja a felállást.

"Több mint három év telt el legutóbbi stúdióalbumunk megjelenése óta, viszont mégis ez volt bandánk történetének eddigi legaktívabb időszaka. Érzésem szerint sokat fejlődtünk, mint zenészek, dalszerzők és producerek; és ez érzhető az új dalok minőségén is. Az Exlibris korábban sosem szólt még ilyen kiválóan” - mondta a billentyűs, Piotr Sikora. "Zenei tekintetben ez az új album egy klasszikus metal-riffekkel, dallamos témákkal és epikus szimfónikus hangszereléssel - valamint egy kis prog-rockkal - felszerelt anyag. Remélem, élvezni fogjátok!".

Az 'Innertia' megjelent CD-n, digitálisan és dupla bakeliten. A rendeléseket a banda Bandcamp-oldalán lehet leadni.

A tracklista:
01. Innertia
02. Harmony Of The Spheres
03. Gravity
04. Shoot For The Sun
05. Incarnate
06. No Shelter
07. Amorphous
08. Origin Of Decay
09. Multiversal
10. Thunderbird
11. Ascension

Az 'Incarnate' című szám hivatalos playthrough-videója, valamint a 'Gravity' dal demó-verziójának audiója lentebb elérhető:

A lemez megjelenése után bemutatták a 'Shoot For The Sun' szöveges klipjét is:

Bővebb infók, friss hírek a bandáról a Facebook-on olvashatók.


EXLIBRIS - új felállással és új albummal tért vissza a lengyel power metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás