Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Coffin Birth' címmel adja ki első nagylemezét az EXTREMITY - végighallgatható a teljes album


2018-07-19

Az oaklandi death metal banda első teljes értékű albumát a 20 Buck Spin kiadó dobja piacra július 20-án, pénteken.

"A Bay Area területén immáron hatodik éve fertőzi a színtér posványos vizét az Extremity zenekar; 2017-ben azonban eljött az idő, hogy kitörjön a banda a büdös iszapból, és rászabadítsa a világra 'Extremely Fucking Dead' című debütáló EP-jét. A négy-tagú death metal formáció most egy teljes értékű, undorító, elszörnyülködtető, mocsári gore-metal albumot alkotott meg, többek közt a legendás Bolt Thrower, Death, Exhumed, Carcass, Autopsy, Entombed és Repulsion zenekarok örökségét méltatván. Az Extremity dalaiban egyébként egyaránt érvényesül az amerikai, a skandináv, a brit és minden földöntúli death metal-stílus hangzása".

Az Extremity veteránokból álló line-upját Shelby Lermo (Vastum), Aesop Dekker (Worm Ouroboros, Ludicra, Agalloch), Melissa Martinez-Hoadley (Cretin, Repulsion) és Erika Osterhout (Necrosic, Scolex, Trepanation) alkotja.

A 20 Buck Spin Records tavaly áprilisban szabadította a világra az 'Extremely Fucking Dead' albumot; most idén júliusban pedig kiadja az Exrtremity első nagylemezét, ami a 'Coffin Birth' címet viseli. Hasonlóan a debütáló EP-hez, a nagylemezt is a legendás oaklandi Earhammer Stúdióban vették fel;ott, ahol a világ legjelentősebb death metal lemezei születnek.

Kezdve a gyilkosan brutális, 'Coffin Birth / A Million Witches' című nyitó-tétellel, az Extremity az egész lemezen könyörtelenül pusztít - mindeközben azonban megcsillogtatja kiforrott dallam-érzékét is. Fülbemászó és fogós témák egészítik ki a kegyetlen gyorsasággal és rombolóan erővel operáló dalokat; mindezt megfejelve egy hitvány, mocskos dalszövegi koncepcióval.

A 'Coffin Birth' alább látható borítóját Andrei Bouzikov (Municipal Waste, Autopsy, Toxic Holocaust) készítette. A lemezen vendégként szerepel Antti Bowman (Demilich).

A tracklista:
01. Coffin Birth / A Million Witches
02. Where Evil Dwells
03. Grave Mistake
04. Umbilicus
05. For Want Of A Nail
06. Occision
07. Like Father Like Son
08. Misbegotten / Coffin Death

Alább meghallgatható a 'Grave Mistake' című szám. A lemezt elő lehet rendelni CD-n, LP-n, kazettán és digitális formában is (itt pedig teljes egészében meghallgatható).

Lentebb teljes egészében meghallgatható az Extremity debütáló, 'Extremely Fucking Dead' című EP-je is.

Bővebb infók az Extremity zenekarról a Facebook-on találhatók.


'Coffin Birth' címmel adja ki első nagylemezét az EXTREMITY - végighallgatható a teljes album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás