Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEMON LUNG - itt a Danzig 'How The Gods Kill' című klasszikusának feldolgozása!


2018-06-01

A Las Vegas-i epikus doom metal banda, a Demon Lung limitált bakeliten újra kiadja a 2012-es 'Pareidolia' albumot.

A 2011-ben alakult Demon Lung tagjai: Phil Burns gitáros Patrick Warren basszusgitáros, Shanda Fredrick énekesnő és Jeremy Brenton dobos. A banda első EP-jéből (2012 - 'Pareidolia') rövid időn belül elfogyott minden példány. A lemez nagy sikereknek örvendett a nemzetközi médiában: "Földtúli doom metal á-la Candlemass" - írja a Metal Hammer magazin. "Zenéjük a lélek mélyéről szól" - teszi hozzá az Ave Noctum.

2018 májusában a banda újra kiadta a 'Pareidolia' EP-t; méghozzá limitált bakeliten és digitális változatban. Az eredetileg négy-számos CD-t további négy dallal toldották meg: felkerült az új kiadvány a Danzig 'How The Gods Kill' című klasszikusának feldolgozása; egy saját nóta ('Pray For Rain'); valamint egy Wounded Giant-cover ('The Road To Middian') és egy Twisted Sister-feldolgozás ('Captain Howdy').

A 'Pareidolia' újrakiadását itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a fentebb említett Danzig-feldolgozás, amit így kommentált a banda: "A korai Danzig albumok óriási hatással voltak zenénkre. Konkrétan a 'How the Gods Kill' az a lemez, amit nagy mértékű gonoszság jellemez - ez az egyik kedvencünk; ezért igyekeztünk méltó módon feldolgozni. Meglehetősen sok időt töltöttünk a dal felvételével, mivel meg kellett adnunk a tiszteletet az ősök előtt. Reméljük, ti is halljátok, hogy beleadtuk szívünket-lelkünket ebben a dalba!".

Eddigi története során a Demon Lung olyan előadókkal állt színpadra, mint a Pentagram, a High On Fire, a Jucifer és a Castle. A 2010-es évek elején két, magas kritikai elismerésnek örvendő nagylemezük jelent meg.

Bővebb infók, hírek a bandáról, jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/demonlungband


DEMON LUNG - itt a Danzig 'How The Gods Kill' című klasszikusának feldolgozása!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás