Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Hallgasd végig a NIGHT VERSES 'From the Gallery of Sleep' című albumát!


2018-07-16

A kaliforniai poszt-metal banda június 29-én adja ki új albumát, 'From the Gallery of Sleep' címmel, az Equal Vision Records jóvoltából.

Az albumot itt, valamint az alábbi lejátszón lehet megrendelni (itt meg is hallgatható a teljes lemez):

Újonnan - egy külön audió-klipben - bemutatták a 'Phoenix IV: Levitation' című, közel 10 perces számot is, amit a dobos, Aric Improta (The Fever 333) így kommentált: "Annak ellenére, hogy kiadványainkat nem kötik össze különféle koncepciók, a 'Phoenix' dalokat mégis folytatásszerűen vesszük fel mindegyik lemezre. Ezzel is az a célunk, hogy egyre növeljük a saját magunk előtt felállított mércét. Általában igyekszünk minden kedvenc ötletünket, kihívást jelentő zenei ideáinkat belevinni egy-egy dalban. Olyan ez, mint egyfajta személyre szabott idő-kapszula: arra emlékeztet minket, zenei készségek tekintetében jelenleg milyen szinten állunk".

A teljes albumot az alábbi lejátszási listán is végig lehet hallgatni:

A banda júliusban bemutatta a 'Vice Wave' című szám hivatalos klipjét:

A Night Verses a nyár folyamán a Strawberry Girls és az Andrés társaságában turnézik. Bővebb infók a bandáról és a turnéról a Facebook-on olvashatók.


Hallgasd végig a NIGHT VERSES 'From the Gallery of Sleep' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás