Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd meg a NIGHT VERSES 'Phoenix IV: Levitation' című, 10 perces eposzát!


2018-05-31

A kaliforniai poszt-metal banda június 29-én adja ki új albumát, 'From the Gallery of Sleep' címmel, az Equal Vision Records jóvoltából.

Az albumot itt, valamint az alábbi lejátszón lehet előrendelni (itt három előzetes dal meg is hallgatható):

Újonnan - egy külön audió-klipben - bemutatták a 'Phoenix IV: Levitation' című, közel 10 perces számot is, amit a dobos, Aric Improta (The Fever 333) így kommentált: "Annak ellenére, hogy kiadványainkat nem kötik össze különféle koncepciók, a 'Phoenix' dalokat mégis folytatásszerűen vesszük fel mindegyik lemezre. Ezzel is az a célunk, hogy egyre növeljük a saját magunk előtt felállított mércét. Általában igyekszünk minden kedvenc ötletünket, kihívást jelentő zenei ideáinkat belevinni egy-egy dalban. Olyan ez, mint egyfajta személyre szabott idő-kapszula: arra emlékeztet minket, zenei készségek tekintetében jelenleg milyen szinten állunk".

A Night Verses a nyár folyamán a Strawberry Girls és az Andrés társaságában turnézik. Bővebb infók a bandáról és a turnéról a Facebook-on olvashatók.


Hallgasd meg a NIGHT VERSES 'Phoenix IV: Levitation' című, 10 perces eposzát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás