Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a BARBARIAN PROPHECIES új klipje, a 'Path Of The Soul'!


2018-06-01

A spanyol, melodic blackened death metal zenében utazó Barbarian Prophecies együttes megosztott új, 'Origin' című albuma legfrissebb videoklipjét.

A Barbarian Prophecies negyedik nagylemeze, az 'Origin' március 26-án jelenik meg, a Hecatombe Records jóvoltából. Ezen az albumon a spanyol banda "új fényben vonultatja fel a dallamos blackened death metal műfaj jellegzetes stílusjegyeit: konkrétan a fülbemászó dallamok és a könyörtelen brutalitás disszonanciáját emelik ki".

Újonnan megjelent az album 'Path Of The Soul' című számának hivatalos klipje, amit így kommentált a banda: "A ‘Path Of The Soul’ hivatalos videójában egy túlvilági, csillagközi kaland vizualizációját láthatjátok. Ez a specifikus imázs tulajdonképpen az ismeretlen beazonosításának folyamatát mutatja be. Egy háromszög figuráját állítottuk fel egyfajta portálént, ami az egyik lét révén bevonzza a másikat, a klasszikus háromság evidens szimbólumainak közvetítésével. Azért döntöttünk úgy, hogy videoklipet forgatunk ehhez a dalhoz, mert ennek van olyan, a többitől eltérő stílusa, ami nem a megszokott extrém metal műfaj keretein belül mozog".

Íme a klip-premier:

Korábban bemutatták a 'Beyond The Threshold' című szám szöveges klipjét is:

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/barbarianprophecies


Itt a BARBARIAN PROPHECIES új klipje, a 'Path Of The Soul'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás