Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a CASKET FEEDER újonnan megjelent 'Scalps' EP-jét!


2018-06-01

A brit death metal csapat június elsején jelenteti meg új mini-lemezét, a Hibernacula Records jóvoltából.

A "svéd death metal láncfűrészes témáit a brit hardcore kalapácsütés-szerű ritmusaival ötvöző" Casket Feeder a politikai korrupció, a társadalmi megosztottság és napjaink egyéb igazságtalanságai ellen szólal fel új EP-jén, amit a Hibernacula Records ad ki 2018. június elsején.

Az új mini-albumot James Burke (The Infernal Sea) producer társaságában vették fel. A keverés és a maszter Samuel Turbitt és a Ritual Stúdió nevéhez fűződik.

A 'Scalps' teljes egészében meghallgatható, és meg is rendelhető (digitális formában) az alábbi lejátszó révén:

A 2016 végén létrejött Casket Feeder rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert Nagy-Britannia-szerte, köszönhetően intenzív performanszaiknak és kitartó "csináld-magad" munkamoráljuknak. Bemutatkozó EP-jük 'Venomous Tongues' címmel jelent meg - ezt követően pedig olyan neves zenekarok előtt adtak koncertekek az Egyesült Királyságban, mint a Venom Prison, a Conjurer, a Heart Of A Coward, az Ingested és a Leeched.

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/casketfeeder


Hallgasd végig a CASKET FEEDER újonnan megjelent 'Scalps' EP-jét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás