Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Nézd meg a brazil DROWNED zenekar új klipjét!


2018-07-10

A brazil heavy / thrash / death metal banda hetedik albuma - amit stílszerűen '7th'-nek neveztek el - június 15-én jelent meg, a Greyhaze Records révén.

A Drowned közel 20 éves karrierje dokumentálódik ezen az új lemezen, amire 11 dal került fel, a banda változatos, egyedi stílusában, felvonultatván olyan legendás bandák jellegzetes zenei elemeit, mint az Amorphis, a Nevermore, az Anthrax és a Bolt Thrower.

A '7th' lemezen a Drowned "új horizontokat keres; közben azonban mindvégig megőrzi eredeti muzikális esszenciáját, amit az iker-gitáron prezentált, death-thrash zenére épülő tradícionális heavy metal alapoz meg". Dalszövegek tekintetében Brazília - és általában Dél-Amerika - társadalmi és politikai problémáiról kapunk szókimondó valós tudósítást.

A tracklista:
01. The Bitter Art Of Detestation
02. Rage Before Some Hope
03. Toothless Messiah
04. Murder, Sex, Hate, And More…
05. Violent March Of Chaos
06. Damaged Wood Coffin
07. Elitist Heaven Ruled By Devil
08. Epidemic And God Selfishness
09. Timebomb Conscience
10. KRH317
11. Ministry Of National Inquisition

A 'Rage Before Some Hope', valamint a 'Murder, Sex, Hate, And More...' című szám lentebb meghallgatható. Szintén alább érhető el a 'The Bitter Art Of Detestation' hivatalos videoklipje:


Nézd meg a brazil DROWNED zenekar új klipjét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás