Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

POST PULSE - újabb dalt adott ki a finn progresszív death metal banda; itt a 'Fresh Start' animációs videója!


2021-02-10

A Post Pulse egyúttal bemutatta új honlapját, illetve digitális formában közzétette teljes dal-katalógusát is.

A Post Pulse legfrissebb single-dala, a 'Fresh Start' lentebb elérhető animációs videoklip formájában. A dal - ami "az anyatermészet leszarom-hozzáállását és emberiséget szelektáló mivoltát mutatja be" - South Park-stílusú kisfilmjét Susanna Heiskanen illusztrálta, és a banda gitárosa (Antti Karhu) kivitelezte.

A Post Pulse zenekar 2020 tavaszán totális "fuck it" módba került a karantén alatt; ezért úgy döntöttek, lecserélik honlapjukat egy robotra... Ez a robot pedig komoly magatartásbeli problémákkal küzd... Íme!

A banda emellett kiadott egy kétszámos, black metal stílusú EP-t, melyen a lentebb is elérhető 'Your Sweet Suffering' és 'Song Of The Wretched' dalok kaptak helyet. A "jelenlegi időkben remekül funkcionáló nóták" keverését Ryan Kelly, maszterizálását pedig Andreas Andersson látta el.

Az új (és a régi Post Pulse) nóták egyaránt letölthetők ingyenesen a banda Bandcamp-oldalán.

A Post Pulse 2019. július 15-én is kiadott egy EP-t. A banda ekkor szintén finn Inverse Music Group kiadóval kötött szerződést; egyúttal adta ki új EP-jét, a 'The Price You Paid' című lemezt, melyre a címadó dal mellett felkerült egy klasszikus Jimi Hendrix dal, a 'Crosstown Traffic' feldolgozása. Ezen felvételek keverését szintén Ryan Kelly (Garden Sound Studio), maszterizálását pedig Andreas Andersson (Servant Studio) végezte el.

Az új EP meghallgatható és ingyenesen letölthető a banda Bandcamp-oldalán:

Az új dalokhoz a banda frontembere, Antti Karhu állított össze két videoklipet: a 'The Price You Paid' szöveges videó formájában látott napvilágot, a 'Crosstown Traffic' klipje pedig az eredeti Jimi Hendrix-videók előtt rója le a tiszteletét. Íme a premierek:

A Post Pulse korábban közzétett egy másik új dalt, a 'Generation 217'-et. Ez a szám úgyszintén ingyenesen letölthető a banda Bandcamp-oldalán, valamint egyéb ismert zeneszolgáltatók kínálatában.

A dalhoz szöveges videó is készült:

A Post Pulse egy Helsinkli-beli death metal banda, aminek felállását Antti Karhu (ex-The Man-Eating Tree), Sam Roon (Hung), Tapani Rantanen és Anttoni Välimaa alkotja. Zenéjüket a klasszikus amerikai és skandináv death metal stílusok védjegyei határozzák meg: a műfaj agresszív, progresszív és egyben ritmusos változatát produkálják.

A zenekar legutóbbi single-dala 'Dead Like Silence' címmel jelent meg. A videoklipes számban több neves vendég szerepel - ők név szerint a következők: Mikko Kotamäki (Swallow The Sun), Jørgen Munkeby (Shining (NOR)), Otto Aleksanteri Eräjoki (Mørket), Niko Kalliojärvi (Humavoid) és Sami Silvennoinen (Skein). Íme a premier:

A banda bemutatkozó albuma, a 'Halls of the Damned' 2017. május 26-án látott napvilágot, rajta kilenc dallal. A lemez meghallgatható és tetszőleges áron digitális formában megvásárolható a Bandcamp-en:


POST PULSE - újabb dalt adott ki a finn progresszív death metal banda; itt a 'Fresh Start' animációs videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás