Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

JESUS PIECE - itt a philadelphiai hardcore banda új dala, a 'Neuroprison'!


2018-07-15

Az új, 'Only Self' című album nyár végén jelenik meg.

A Jesus Piece napjaink legnevesebb hardcore bandáinak (Converge, Disembodied, stb.) jellegzetes zenei elemeit vonultatja fel, de dalaik hangzása sajátos témákban is gazdag.

A Southern Lord kiadó 2018. augusztus 24-én jelenteti meg a banda új, 'Only Self' című nagylemezét, CD-n, LP-n és digitális változatban. Az előrendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni.

A 32 perces albumot a Chicago-i Bricktop stúdióban rögzítette a banda, Andy Nelson (Weekend Nachos, Like Rats, Lord Mantis) hangmérnök társaságában. A hanganyag maszterizálását a neves Brad Boatright látta le, az Audiosiege Stúdió (Integrity, Nails, Full Of Hell) falai között. A lemezborító Dom Pabon műve.

A tracklista:
01. Lucid
02. Workhorse
03. Punish
04. Curse of the Serpent
05. In the Silence
06. Adamant
07. Neuroprison
08. Dog No Longer
09. I
10. II
11. Oppressor

Az album első ízelítőjeként a 'Curse Of The Serpent' dal látott napvilágot. A dal kapcsán a következőket közölte a banda: "A ‘Curse Of The Serpent‘ az emberekben lakozó irigység ódája. Az elme mögött rejlő, szűnni nem akaró fájdalom zenéje. Azért választottuk első ízelítőnek ezt a számot, mivel ezzel remekül éreztethetjük azt az energiát, amit a lemez tartogat. Ez a tökéletes híd a régi és az új között...".

Újabban megjelent a 'Neuroprison' című szám is, amihez Aaron Heard énekes a következőket fűzte: "Amikor ideg-börtönbe zárnak, az olyan, mintha a nap minden percében a saját fejed után kutatnál, miközben zajlik körülötted az élet; forog a világ...".


JESUS PIECE - itt a philadelphiai hardcore banda új dala, a 'Neuroprison'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás