Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

STONED JESUS - szeptemberben jelenik meg az ukrán trió negyedik albuma, a 'Pilgrims', amihez itt a friss videoklip!


2018-08-31

A Stoned Jesus nevezetű progresszív stoner rock banda új albumát a Napalm Records gondozza.

Negyedik albumával az ukrán trió jócskán meghaladja a stoner / desert rock zene megszokott határait: a 'Pilgrims' egy sokszínű, groove- és noise rock-elemeket, valamint komoly fúziós prog-témákat és beteges basszus-játékos felvonultató lemez. A hallgatóknak elsőre minden bizonnyal a klasszikus Mastodon és Melvins albumok ugranak majd be a 'Pilgrims' hallatán, de a Stoned Jesus-t nem elég szimplán ennyivel leírni...

A banda így kommentálta az új kiadványt: "Ezt a lemezt a megállás nélküli, könyörtelen turnézás, és az ebből fakadó pozitív és negatív érzelmek ihlették. Fura, mennyire el tudsz szakadni a valóságtól, ha folyamatosan ennyi ember vesz körül... Zenei tekintetben az új album tehát eltér mindattól, amit eddig műveltünk: jóval dal-központúbb, de ugyanakkor még több kihívással teli kollekciót tettünk le az asztalra - mind szónikus, mind struktúrális tekintetben".

A szeptember 7-én megjelenő 'Pilgrims' borítója és dallistája így néz ki:

01. Excited
02. Thessalia
03. Distant Light
04. Feel
05. Hands Resist Him
06. Water Me
07. Apathy

A 'Pilgrims' megjelenik többek közt digitális formában, limitált, négy-felé nyitható digipak CD-n, valamint különféle színű bakelitlemezen. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Hands Resist Him' videoklipje, és meghallgatható a 'Water Me' dal.

Az Ihor Sydorenko énekes-gitáros, Serhij Sljussar basszer és Dmytro Zinchenko dobos alkotta Stoned Jesus július közepén indult európai lemezbemutató turnéra, aminek dátumai és állomásai itt érhetők el.


STONED JESUS - szeptemberben jelenik meg az ukrán trió negyedik albuma, a 'Pilgrims', amihez itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás