Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STONED JESUS - új videoklipet mutatott be az ukrán trió: 'Apathy'


2019-03-06

A Stoned Jesus nevezetű progresszív stoner rock banda új albumát a Napalm Records gondozza.

Negyedik albumával az ukrán trió jócskán meghaladja a stoner / desert rock zene megszokott határait: a 'Pilgrims' egy sokszínű, groove- és noise rock-elemeket, valamint komoly fúziós prog-témákat és beteges basszus-játékos felvonultató lemez. A hallgatóknak elsőre minden bizonnyal a klasszikus Mastodon és Melvins albumok ugranak majd be a 'Pilgrims' hallatán, de a Stoned Jesus-t nem elég szimplán ennyivel leírni...

A banda így kommentálta az új kiadványt: "Ezt a lemezt a megállás nélküli, könyörtelen turnézás, és az ebből fakadó pozitív és negatív érzelmek ihlették. Fura, mennyire el tudsz szakadni a valóságtól, ha folyamatosan ennyi ember vesz körül... Zenei tekintetben az új album tehát eltér mindattól, amit eddig műveltünk: jóval dal-központúbb, de ugyanakkor még több kihívással teli kollekciót tettünk le az asztalra - mind szónikus, mind struktúrális tekintetben".

A 2018. szeptember 7-én megjelent 'Pilgrims' borítója és dallistája így néz ki:

01. Excited
02. Thessalia
03. Distant Light
04. Feel
05. Hands Resist Him
06. Water Me
07. Apathy

A 'Pilgrims' megjelent többek közt digitális formában, limitált, négyfelé nyitható digipak CD-n, valamint különféle színű bakelitlemezen. A rendeléseket itt lehet leadni. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Hands Resist Him' videoklipje, és meghallgatható a 'Water Me' dal. 2019 márciusában bemutatták az 'Apathy' kisfilmjét is.

Az Ihor Sydorenko énekes-gitáros, Serhij Sljussar basszer és Dmytro Zinchenko dobos alkotta Stoned Jesus márciusban, áprilisban és májusban Európában turnézik, a Straytones, a The Devil And The Almighty Blues és a Samavayo társaságában. A körút dátumai és állomásai itt érhetők el.


STONED JESUS - új videoklipet mutatott be az ukrán trió: 'Apathy'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás