Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bejelentette debütáló albumát a MICHAEL GRANT & THE ASSASSINS együttes - itt az új videoklipes dal, a 'Red Light Run'!


2020-05-06

A legendás hollywoodi glam-metal banda, a L.A. Guns egykori gitárosa, Michael Grant és új bandája, a The Assassins július 10-én adja ki 'Always the Villain' című debüt-albumát.

A L.A. Guns és Michael Grant gitáros útjai 2018 márciusában váltak külön (erről bővebben itt írtunk). Michael azóta visszatért egy új bandával, ami mostanra elkészült debütáló, 'Always the Villain' című albumával, amit július 10-én ad ki a Frontiers Records.

A Michael Grant & The Assassins változatos, izgalmas, eredeti hard rock muzsikát játszik, némi alternatív rock / metal-elemmel vegyítve. A band a mestere, Michael Grant (aki az albumon minden hangszeren zenél) intenzív, kemény és dallamos, himnusz-szerű nótákat írt meg a bemutatkozó lemezre, aminek munkálatai kapcsán így nyilatkozott: "Több mint egy éven keresztül készült az 'Always the Villain'. Rengeteget tanultam a dalszerzői folyamat során - magamat is sikerült továbbképeznem; lévén jómagam írtam, hangszereltem, rögzítettem és produceltem minden dalt, és én játszok minden hangszeren. Érzésem szerint ez a lemez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végleges zenei vízióm és bandám sajátos hangzása meghozza gyümölcsét. Nem is lehetnék elégedettebb a végeredménnyel!".

A The Assassins megalapítását megelőzően Grant a Sacramento-beli alt-rock banda, az Endeverafter frontembere volt (amit az Epic Records igazolt le a 2000-es évek elején). Ezzel a bandával - amiben Grant énekelt, gitározott és dalt szerzett - két albumot adott ki, a 2012-es feloszlást megelőzően. A gitáros ezután lett az L.A. Guns turné-felállásának tagja, de egy stúdióalbumot is rögzített a bandával. Dalaszerző szempontból számos különféle előadó volt haátssal Grant-re: ilyen például Prince, a Smashing Pumpkins, a The Cure, a Guns 'N Roses, David Bowie, Tom Petty vagy az In Flames - ezek mindegyike érezhető az 'Always the Villain' dalain. Grant pillanatnyilag a The Assassins "teljes értékű" frontembere. Ezzel a bandával számos koncertet adot az utóbbi két évben USA-szerte US (felléptek többek közt a 2019-es Monsters of Rock cirkáló-fesztiválon is); a jövőben pedig - ahogy visszatér minden a normális kerékvágásba - még több koncert és turné van kilátásban!

Az 'Always the Villain' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Barrel Of A Gun
02. Always The Villain
03. Killing Me Slowly
04. Nightmares
05. Red Light Run
06. Anthem Of Us
07. Break Me With U
08. Death Of Me
09. Runaway (Can You Stand The Rain)
10. Gimme Salvation
11. Secrets

Az album előrendelési infói itt találhatók meg. Az első single-dal, a 'Red Light Run' hivatalos videoklipje lentebb érhető el ízelítőképpen. A kisfilmben egy "gyönyörű, széttört szívű lány meséjét ismerhetjük meg, amint szex, drogok és kicsapongás révén bosszút áll".

Alább meghallgatható egy korábban megjelent MG&TA-szám, a 'Falling To The Never' is:

Bővebb infók a zenekarról: www.assassinsla.com


Bejelentette debütáló albumát a MICHAEL GRANT & THE ASSASSINS együttes - itt az új videoklipes dal, a 'Red Light Run'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás