Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DROPOUT KINGS - itt az arizonai nu-metal banda új klipje!


2018-06-05

A hat-tagú arizonai modern / nu-metal banda készen áll az agysejtek elpusztítására.

"Nu-metal zenével szeretnénk leigázni a világot! Súlyos riffeket és vokál-témákat szabadítunk rátok; egyben pedig betöültjük az űrt, ami a keményzene és a modern, szójátékos hip-hop műfaj között keletkezett. Legyetek részesei ti is a nu-metal forradalomnak! Mi imádunk bulizni, és csak azért vagyunk itt, hogy megkapjátok életetek ultimate jam-jét. Mi is onnan jöttünk, ahonnan ti. És ezt érezni is fogjátok, miután befogadtátok ezt a cuccot“ - mutatkozott be a Dropout Kings zenekar.

A csapat most bejelentette debütáló albumát, ami augusztus 10-én lát napvilágot, 'AudioDope' címen, a Napalm Records jóvoltából.

A tracklista:
01. Something Awful
02. Burn1
03. Going Rogue (ft. Landon Tewers)
04. Been A Bad Day
05. 503
06. Nvm
07. Scratch&Claw
08. 20 Heads
09. Street Sharks
10. AudioDope

Az új ízelítő a 'Scratch&Claw' című single hivatalos videoklipje. A dalt így kommentálta a banda: "Ez az első dal, amit egységes bandaként megalkottunk. Ez a szám azokról a mindennapos küzdelmekről szól, amiken folyamatosan átmegy az ember. Elégedett vagy a látvánnyal, amikor a tükörbe nézel? Azt érzed, nem vagy elég jó? Mindannyian ismerjük ezt az érzést... Ez a nóta ezekről a belső küzdelmekről, és az azokon való túllépésről szól. Minden egyes kihívás egy akadály, amit át kell lépned nap mint nap...".

Korábban az 'Nvm' videóját is bemutatták:

A Dropout Kings nyári, észak-amerikai lemezbemutató turnéja az Otep előzenekaraként kerül megrendezésre. A teljes beosztás itt érhető el.

Friss zenekari hírek: www.facebook.com/DropoutKingsAZ


DROPOUT KINGS - itt az arizonai nu-metal banda új klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás