Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UNBORN GENERATION - friss videoklip a finn grindcore banda 'Vøid' című albumáról: 'Ritual'


2018-06-05

Az Unborn Generation nevezetű death metal / grindcore alakulat június 15-én adja ki új nagylemezét, a szintén finn Inverse Records jóvoltából.

A 'Vøid' albumra 13 "mocskos grind 'n' roll-himnusz" került fel.

Kibaszott sötét ez a lemez. Alapvetően is az volt a célunk, hogy eg ydupla basszussal teli lemezt tegyünk le az asztalra..." - nyilatkozta az énekes-gitáros Herkko Huttunen.

A legsötétebb mélységekbe evezünk, az igazság felkutatása érdekében. Az album koncepciója tekintetében már az elejétől fogva nagyon magabiztosak voltunk a dolgunkban..." - tette hozzá a basszusgitáros / dalszövegíró Arto.

Az Unborn Generation-nek ez az első albuma a jelenlegi felállással. A banda 2017 ősze működik trióként - ekkor lépett ugyanis ki a csapatból az eredeti énekes, Bonzo (azóta az eredeti gitáros, Huttunen hörög).

Íme a 'Vøid' borítója és dallistája:

01. Shadow
02. Ritual
03. Preacher
04. King
05. Terminal
06. Trickster
07. Underground
08. Harbinger
09. Succubus
10. Diehard
11. Wrath
12. Daggers
13. Void

Lentebb meghallgatható a 'Shadow' című szám, valamint megtekinthető az újonnan megjelent 'Ritual' videoklip. Ez utóbbi kapcsán Herkko elmondta: "A 'Ritual' a teljes album ékes szószólója. Nincsenek gátak és szabályok!".

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebook-on olvashatók.


UNBORN GENERATION - friss videoklip a finn grindcore banda 'Vøid' című albumáról: 'Ritual'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás