Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MOB RULES - itt a 'Beast Reborn' album legújabb klipje!


2018-12-14

A német dallamos power metal zenekar augusztus 24-én új nagylemezt adott ki az SPV/Steamhammer révén.

"A 'Beast Reborn' egy fantasztikus album, tele fülbemászó, fogós nótákkal. A melodic metal műfaj rajongóinak kötelező ez a darab!" - közölte a világ egyik legnevesebb metal-producere, a svéd Jens Bogren (Fascination Street Studios).

Energikus, masszív, precíz - így köszön vissza a Mob Rules az új albumon. Előző lemezük, a 'Tales From Beyond' sikerein felbuzdulva kezdte meg a hat német rocker ereje egyesítését, hogy idén egy újabb bombasztikus mesterművet tegyen le az asztalra. Lényegretörő nóták, egyedülálló hangzás és grandiózus dallamos révén lopja be magát a Mob Rules a hallgatók füleibe. Nyers és tempós témákkal kalandoznak a metalzene gyökereiből kiindulva, egészen a modern hangzású, friss és üde hatású kompozíciókig, melyek minden eddiginél naprakészebbé teszik a bandát.

Egy új bandatag, Sönke Janssen szintén kivette a szerepét a munkálatokból: lévén ő a caspat új másod-gitárosa, a Mob Rules hang-spektruma még szélesebbé vált, kiteljesedett. Továbbá, nem csak a bandán belül van topon mindenki, kívülről is érkezett erősítés: Jens Bogren látta el a hanganyag maszterizálását. Ő az, aki korábban olyan előadók klasszikussá lett albumain segédkezett, mint a Kreator, vagy az Amorphis. Jens és saját stúdiója, a Fascination Street tehát az ütős hangzás garanciája. Mellette egy másik hangmérnök-mester, Sebastian “Seeb” Levermann (Orden Ogan) is besegített: neki köszönhetően lett felruházva ez az album bombasztikus kórus-betétekkel. A mixer továbbá egy másik elismert guru, Markus Teske (Vanden Plas, Firewind, stb.) volt.

A Mob Rules kihasználja potenciálja minden előnyét, és összpontosított formában fitogtatja zenei erejét. A 'Beast Reborn' album egyaránt prezentálja a zenekar logikus fejlődésének következményeit és az új dolgokkal való kísérletezést sikerességét.

A tracklista:
01. Beast Reborn
02. Ghost Of A Chance
03. Shores Ahead
04. Sinister Light
05. Traveller In Time
06. Children's Crusade
07. War Of Currents
08. The Explorer
09. Revenant Of The Sea
10. Way Back Home
11. My Sobriety Mind (For Those Who Left)

A 'Beast Reborn' augusztus 24-én jelent meg, digipak CD-n, dupal gatefold LP-n (1 bónusz track-kel kiegészítve), limitált box-szettben (CD + 2LP + ajándék törölköző, dedikált képeslap, matrica, kitűző, stb. + 2 bónusz track), valamint letöltés és stream formájában.

Az első ízelítő a 'Ghost Of A Chance' című szám hivatalos videoklipje. A dal kapcsán Klaus Dirks énekes elmondta: "Ez a szám inkább spontán, érzésből született; nem pedig a fejünk után mentünk. Lényegretörően adunk elő minden egyes hangot, ritmust - így jutottunk igazán hatékonyan eredményre. Egyértelműen kihallatszik belőle a motivációnk. Tartalmát tekintve a múlt magunk mögött hagyásáról és az újrakezdésről van szó, miután minden összeomlott. Habár a jövő bizonytalan, az "esély szelleme" ott kell, hogy lebegjen a szemünk előtt. Lehet, hogy jobb lesz, lehet, hogy rosszabb; de az biztos, hogy nagy izgalmak elébe nézünk".

Újabban megjelent a 'Sinister Light' dal szöveges klipje, valamint a 'Children's Crusade' és a 'My Sobriety Mind (For Those Who Left)' videója is:

A Mob Rules augusztus 24-én Weiher, 25-én Oberhausen; szeptember 8-án pedig Wilhelmshaven városában rendezte meg a hivatalos lemezbemutató bulikat. A következő európai turnét 2019 januárjában rendezik meg, a Brainstorm társaságában. A körút január 27-én a budapesti Dürer Kertet is érinti.

A Mob Rules legutóbbi, 'Tales From Beyond' című albuma 2016 márciusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


MOB RULES - itt a 'Beast Reborn' album legújabb klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás