Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

REVOCATION - itt az első előzetes a soron következő, 'The Outer Ones' című albumhoz!


2018-06-05

A 2006-ban alakult Massachusetts-i technikás metal banda szeptember 28-án, a Metal Blade jóvoltából adta ki új nagylemezét.

A 'The Outer Ones' című albumon a Revocation "a végletekig feszegeti egyedi hangzása death metal- és prog-elemeit".

Dave Davidson énekes-gitáros elmondta: "Már a munkálatok elején tisztában voltunk a konkrét irányzattal; így bátran kijelenthetem, hogy ez az eddigi legsötétebb, leg-death metalosabb albumunk. Néha, amikor egy adott death metal banda progos irányba kalandozik, hajlamos elveszteni zenéje feszességét, varázsát... mi azonban arra törekedtünk, hogy előtérben maradjon a dalok agressziója - emellett pedig csak mellékes az, hogy technikásság tekintetében újabb határokat feszegetünk...".

Míg a 2016-os 'Great is Our Sin' albumon társadalmi / történelmi témákkal foglalkozott a banda, addig az új lemez dalszövegeivel Davidson a fantasy / sci-fi / horror műfaj mester előtt tiszteleg. "Maga a lemezcím is egyfajta óda H.P. Lovecraft-hoz, és az által kreált univerzum kozmikus lényeihez. Lévén az új dalok zenei tekintetben meglehetősen gonoszak - és ugyanakkor space-hatásúak -, jó ötletnek tűnt, hogy maga a lemezcím is a dalok vibrálását tükrözze. Viszont attól függetlenül, hogy a dalszövegeket ilyesfajta írások inspirálták, természetesen a való világ reflekciói is terítéken vannak. Egyszóval igyekeztem caló témák mélyebb, szimbolikus jelentéseit megfejteni...".

A 'The Outer Ones' első ízlelítő hang-klipje a Facebook-on érhető el. Hamarosan közzéteszik a további részleteket...

A Revocation szeptember-október folymán bonyolítja le hivatalos észak-amerikai lemezbemutató turnéját, az Exhumed, a Rivers Of Nihil és a Yautja társaságában. Hamarosan bejelentik az európai körutat is...


REVOCATION - itt az első előzetes a soron következő, 'The Outer Ones' című albumhoz!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás