Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: CUTTHROAT LA - 'We All Bleed The Same'


2018-06-06

A los angelesi Cutthroat zenekar - aminek tagja a Downset egykori frontembere, Neil Roemer - megosztotta legfrissebb dalát / videoklipjét.

A Cutthroat LA felállását - Roemer mellett az Art Banura (dobok) / Dan Banura (gitár / Murder Deathkill, Donnybrook) testvérpár, valamint Jesse Gomez basszusgitáros alkotja. A banda stílusát "Los Angeles utcái, vlamint az azokat övező politikai és vallási káosz inspirálta". Dalaik műfaját tekintve leginkább a hardcore, a beatdown, és a '90-es évekbeli hip-hop a jellemző; de helyenként felfedezhetők a thrash metal hatásai is.

A banda most bemutatta vadonatúj, 'We All Bleed The Same' című számának hivatalos klipjét. Íme a premier:

Korábban közzétették a 'Religion Breeds Violence' című számot is. Mindkét single-dal a banda soron következő, egyelőre cím nélküli nagylemezén kap helyet. Az új albumot két neves hardcore-guru, Rogelio Lozano (Downset, Powerflo) és Billy Graziadei (Biohazard, Powerflo) producelte. Ezzel kapcsolatban hamarosan közzéteszik a részleteket...

A Cutthroat LA nemrégiben tért vissza egy sikeres turnéről, amit a Prong és a Powerflo társaságában bonyolítottak le. A banda júliusban Európába is ellátoget. A következő körút dátumai és állomásai alább olvashatók:


Klip-premier: CUTTHROAT LA - 'We All Bleed The Same'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás