Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PIOUS LEVUS - hallgasd végig a texasi blackened death metal-horda debütáló lemezét!


2018-06-06

A San Antonio-beli Pious együttes 'Beast of the Foulest Depths' címmel adta ki bemutatkozó albumát, a Warfare Noise Productions jóvoltából.

A Thornspawn, a Hod és a Burial Shroud egyes tagjaiból összeállt banda 11 mocskos, erőszakos, istenkáromló dalt alkotott meg, a Necrovore, a Bathory, a Darkthrone és a Blasphemy stílus-vonalán.

A Pious Levus-t Swornghoul (gitár-ének) és Necroinferno (dobok) alapította 2014-ben. Két évvel később Lord Necron (gitár) is csatlakozott a felálláshoz. Mindhárman a texas black metal banda, a Thornspawn egykori tagjai (a helyi BM-színtéren annak idején ez a zenekar zászlóvivőnek számított). Miután Lord Necron távozott a Thornspawn-ból megalapította a Hod zenekart; eközben pedig Swronghoul és Necroinferno Burial Shroud néven muzsikált. Az idő most jött el, hogy a "szentségtelen háromság" újra egyesüljön, és bemutassa eddigi legbrutálisabb, legkegyetlenebb bandáját, a Pious Levus-t.

A 'Beast of the Foulest Depths' album tehát elkészült és meg is jelent. A stúdiós munkálatokat követően egy basszusgitáros, Nazraat is csatlakozott a felálláshoz.

Európában az Iron Bonehead Records, Észak-Amerikában pedig a Warfare Noise Productions gondozza az albumot, amiről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.


PIOUS LEVUS - hallgasd végig a texasi blackened death metal-horda debütáló lemezét!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás