Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BILLY MORRIS AND THE SUNSET STRIP - augusztusban debütál új bandájával a Warrant ex-gitárosa


2018-06-06

Az egykori Warrant / jelenlegi Tuff gitáros, Billy Morris a független HighVolMusic vállalattal kötött önálló szerződést.

A clevelandi gitáros a Kidd Wicked zenekarban kezdte pályafutását. Később számos zenei projektben részt vett - néhány hónapig zenélt például Quiet Riot-ban, de a Mr. Big-ből ismert Paul Gilbert-tel is együtt dolgozott.

Morris 5 éven keresztül volt a legendás Warrant, majd a Tuff szólógitárosa - az előbbivel körbeturnézta az USA-t, majd az egész világot, Japánig és Ausztráliáig. Billy a Warrant 'Under The Influence' albumán játszott - ezen ő énekli az AC/DC 'Down Payment Blues' feldolgozását. Emellett olyan neves bandákban is zenélt session-gitárosként, mint a Poison, a Whitesnake, a Ratt.

A gitáros később megalapította szóló-együttesét, a Billy Morris Band-et, ami nemrégiben Tom Keifer (Cinderella) és Ratt előzenekaraként turnézott az Államokban. Mostanra ebből lett a Billy Morris And The Sunset Strip.

Billy Morris és társai - azaz Rob Samay gitáros, Ray Brown dobos és Paul Lewis basszer - az elmúlt heteket a clevelandi Riverside Recording Stúdióban töltötte, ahol egy újabb "energikus rock 'n' roll albumot" készítettek. Ennek megjelenése augusztus 24.-re várható, a gitáros új kiadója, a HighVolMusic jóvoltából. A szerződés egyébként további projekteket is magában foglal, és Billy első önéletrajzi könyvére is kitér.

A 'Holdin' All The Aces' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Lose Control
02. Party Like The Weekend Never Ends
03. Holdin’ All The Aces
04. Dressed Up Like A Millionaire
05. When I Fall
06. Stop Me
07. You Set Me Up (The Handgun Song)
08. Hook It Up
09. Mr. Ed
10. All The Right Words
11. Don’t Know How To Quit
12. Dissolve
13. Cold And Bittersweet
14. You Won’t See Comin’

Hamarosan jönnek a részletek a jövőbeni kiadványokat illetően...


BILLY MORRIS AND THE SUNSET STRIP - augusztusban debütál új bandájával a Warrant ex-gitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás