Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalt és videoklipet mutatott be Richie Kotzen: 'Riot'


2018-06-06

Richie Kotzen gitáros / énekes / dalszerző június 7-én, csütörtökön adja ki új kislemezét, 'Riot' címen.

A 'Riot' dal videoklipjét Los Angeles-ben forgatták, Vicente Cordero rendezésében. A klipben szerepel a Kotzen-banda basszerosa, Dylan Wilson és dobosa, Mike Bennett is.

Kotzen a következőképpen nyilatkozott: “Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatok egy vadonatúj dalt veletek! Videoklipet is készítettünk a dalhoz, de ezzel elsődlegesen a banda performanszát, nem pedig egy adott történetet kívántunk kiemelni. Az egyik dolog, amit imádok ebben a dalban, az a gitár, a basszus és a dobok közötti összjáték. Emellett az volt a célom, hogy videoklip formájában is bemutathassam, milyen energikusan szól élőben az én szólóbandám. Dylan, Mike és jómagam immáron hét éve együtt turnézunk, de - attól függetlenül, hogy kiadtunk néhány hivatalos koncertfelvételt - stúdióban még sosem zenéltünk együtt. Érzésem szerint ez az új dal remek példája hármónk közös potenciáljának. Reméljük, ti is élvezitek az új dalt és a videót!”.

A 'Riot' single június 7-én jelenik meg az ismert online zeneszolgáltatók kínálatában.

Kotzen legutóbbi, 21. szólólemeze, a 'Salting Earth' 2017 áprilisában látott napvilágot, a gitáros saját kiadója, a Headroom-Inc révén. A 'Salting Earth' dalaiban Kotzen multi-instrumentalista szerepet tölt be - egyedül Julia Lage háttér-vokalista segített be az album munkálataiba.

A Kotzen-banda turnéja idén nyáron is folytatódik: a zenekar több amerikai és európai klubban / fesztiválon is fellép (többek közt hazánkban is, a július végi Fezen-en). A teljes beosztás itt érhető el.


Új dalt és videoklipet mutatott be Richie Kotzen: 'Riot'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás