Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új számmal állt elő a THRICE - itt a 'The Grey' single premiere!


2018-06-06

Az Orange County-beli rockbanda egyúttal lemezszerződést kötött az Epitaph Records-szal.

Az 1998-ban alakult, négy-tagú Thrice együttest világszerte az adott generáció egyik leginnovatívabb rockbandájaként tartják számon. Mindeddig kilenc sikeres albumot adtak ki.

A banda az alábbiképpen kommenálta új lemezszerződést: "Annak idején mi magunk is Epitaph-bandák hallgatásán nőttünk fel; tehát mindig is nagyra becsültük e kiadó függetlenségét, lelkét és etikáját. Az, hogy végre tagjai lehetünk ennek a családnak, óriási megtiszteltetés számunkra! Nem is lehetnénk izgatottabbak a közös jövő okán”.

A Thrice egyúttal bemutatta vadonatúj single-dalát, a 'The Grey', ami egy intenzív gitár-munkával, dühös ritmusokkal és fejből kiverhetetlen dallamokkal teli nóta. Íme a premier:

A Thrice idén ősszel adja ki új nagylemezét, aminek promóciójával szeptember végén indul észak-amerikai turnéra, a The Bronx és a Teenage Wrist zenekarok társaságában. A beosztás a banda Facebook-oldalán található meg.

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit...


Új számmal állt elő a THRICE - itt a 'The Grey' single premiere!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás