Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BONJOUR TRISTESSE - itt a 'Your Ultimate Urban Nightmare' album címadó dala!


2018-06-18

A Bonjour Tristesse nevezetű német black metal projekt 'Your Ultimate Urban Nightmare' című albumát a Lifeforce Records adja ki július 27-én.

A Bonjour Tristesse egy atmoszférikus black metal zenében utazó projekt, amit egy Nathanael (King Apathy, Heretoir) nevű multi-instrumentalista alapított 2008-ban. A projekt hangzását "anarchista zenei gondolatok" határozzák meg. Nathanael dalai "az iparosodó társadalom mindennapi életének elnyomó realitásaival", és alapvetően "a civilizáció megkérdőjelezésével" foglalkoznak.

A Bonjour Tristesse második albuma, a 'Your Ultimate Urban Nightmare' - ami a 2011-es 'Par un sourire' folytatása - július 27-én megjelenik bakeliten, CD-n és digitális formában. A rendeléseket a Bandcamp-en lehet leadni.

Az előző lemezhez képest annyi a különbség, hogy Nathanael két zenésztársát is segítségül hívta a stúdióba: dobokon Moe (Graveworm) játszik; míg a "sikolyok" Eklatanz (Heretoir) nevéhez fűződnek.

Íme a hivatalos album-előzetes, valamint a címadó tétel premiere:


BONJOUR TRISTESSE - itt a 'Your Ultimate Urban Nightmare' album címadó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás