Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Ma van a 12. nemzetközi SLAYER-nap


2018-06-06

Immáron 12 éve június 6-án ünneplik a nemzetközi Slayer-napot; vagyis az ikonikus thrash banda munkásságát.

Tom Araya, Kerry King, Paul Bostaph és Gary Holt az alábbi közleményt adta: "Köszönet a rajongóknak, hogy együtt ünnepelhetjük ezt a napot, immáron 12 éve... csak így tovább! Emellett szeretnénk köszönetet mondani Jeff Tandy-nak, aki 12 évvel ezelőtt, 6/6/06-án elindította a "National Day Of Slayer" oldalt, ami olyan hatalmassá nőtte ki magát, hogy végül "International Day Of Slayer" lett belőle. Jeff hozta létre ezt az oldalt, ami a mai napig is működik. Köszi, Jeff!".

Arról, hogy miképpen kell megünnepelni a nemzetközi Slayer-napot, itt lehet bővebb infókat találni.

A legendás amerikai thrash banda év elején bejelentette utolsó világkörüli turnéját, amit nemrég újabb dátumokkal bővítettek, a hatalmas érdeklődés okán. Az eredeti közlemény szerint "a Slayer egy utolsó turnéval szeretne köszönetet mondani a világ minden rajongójának, az elmúlt három és fél évtizedben nyújtott támogatásért, az együtt töltött szép időkért és felejthetetlen élményekért".

A Slayer 37 éves fennállása során 12 stúdióalbumot, több koncertlemezt, válogatást, videoklipet és box-szettet adott ki, illetve közel háromezer koncertet bonyolított le a világ minden szegletében; arról nem is beszélve, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű díjat (köztük Grammy-t is) és egyéb elismerést zsebeltek be... Hamarosan azonban véget ér minden idők egyik legnagyobb thrash metal bandájának kora: a Slayer egy nagyszabású globális körúttal köszön le.

A Slayer világkörüli búcsúturnéjának észak-amerikai felvonásán a Lamb Of God, az Anthrax, a Napalm Death és a Testament kíséri a főbandát. A végső körút Észak-Amerikában eredetileg május és június került volna lebonyolításra, de a hatalmas rajongói érdeklődésnek köszönhetően kibővítették további júliusi-augusztusi dátumokkal a beosztást. November és december folyamán Nyugat-Európában turnézik a csapat (ott a Lamb Of God, az Anthrax és az Obituary kíséri őket); hamarosan pedig hivatalosan is bejelentik a búcsú-túra további dátumait és állomásait... Az eddig ismeretes beosztás, valamint a jegy-infók itt érhetők el.

Az alább látható turné-előzetesban a következők hangzanak el: "Közeleg a vég. A Slayer egy világkörüli turnéval mond búcsút".

A búcsúturné alkalmából egyébként egy speciális bakelit-box-szettet is piacra dob a banda, 'Repentless 6.66' címmel. A banda legutóbbi stúdiólemezéről elnevezett gyűjtői LP-szett a 'Repentless' összes dalát külön-külön tartalmazza, 6.66-hüvelykes kislemezen. A június 6-án megjelenő, limitált box-szettről itt lehet bővebb infókat találni.


Ma van a 12. nemzetközi SLAYER-nap
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás