Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

ENUFF Z'NUFF - videoklip a 'Diamond Boy' album címadó dalához


2018-09-09

A show-biznisz egyik legkiemelkedőbb hard rock bandája augusztus 10-én adta ki új albumát.

Az Enuff Z’Nuff élő bizonyítéka annak, hogy a rock 'n' roll sosem hal meg. A Chip Z’nuff basszusgitáros-énekes vezette banda több mint 3 évtizede él és virul, köszönhetően a rajongók százezreinek, akik soha nem telnek be a csapat power-pop zenével ötvözött hard rock-stílusával.

Chip Z’nuff mellett tagja a bandának Tory Stoffregen gitáros, az énekes Ultravox frontember Tony Fennell, valamint egy tehetséges Chicago-i dobos, Daniel Benjamin Hill is. Az Enuff Z’Nuff továbbra is könyörtelenül turnézik és stúdiózik - ennek az eredménye lett az új album is, mellyel bebizonyítják, hogy a világon nem létezik náluk jobb hard / power-pop előadó. A 'Diamond Boy' egy újabb ékszer az Enuff Z’Nuff koronáján.

Nem mellesleg ez az első Enuff Z'nuff anyag, melynek minden dalában maga Chip énekel. "Ez persze nem volt könnyű feladat, mivel testévrem helyét kellett átvennem, aki - szerintem - a mi generációnk legjobb énekese. Ettől függetlenül a végeredmény bebizonyítja: ezek a dalok olyan szilárdak, mint egy sziklakő" - nyilatkozta Chip.

A frontember a következőket tette hozzá: "Ez egy totálisan új fejezet, amit egyéként már évtizedekkel ezelőtt meg kellett volna írnunk... Képzeljétek el, ahogy David Bowie és a The Beatles egymással harcolnak, a csatából pedig a Cheap Trick jön ki győztesen...".

A tracklista:
01. Transcendence
02. Diamond Boy
03. Where Did You Go
04. We’re All The Same
05. Fire & Ice
06. Down On Luck
07. Metalheart
08. Love Is On The Line
09. Faith, Hope & Luv
10. Dopesick
11. Imaginary Man

Az első dal-premier, a 'Metalheart' lentebb érhető el. Ehhez Chip a következőket fűzte: "Ez a dal a mentálisan erőszakos kapcsolatokról, az ún. "bullying"-ről szól. Gyógyírt adunk a szerencsétlenségekre, és megoldást a rossz szituációkon való túllépésre".

Később bemutatták a 'Where Did You Go?' című számot is:

A lemez címadó dalához videoklip is készült:

Az Enuff Z'Nuff a Hair Nation turné keretében mutatja be először az új lemezt. Az őszi észak-amerikai körúton részt vesz a Jack Russell’s Great White és a BulletBoys is. A szeptember 12-én induló turné házigazdája a neves író / műsorvezető, Eddie Trunk lesz.


ENUFF Z'NUFF - videoklip a 'Diamond Boy' album címadó dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás