Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier az új KEN MODE albumról: 'Learning Too Be Cold'


2018-10-12

A Juno-díjas noise-rock banda hetedik stúdiólemeze a New Damage Records jóvoltából jelent meg augusztus 31-én, 'Loved' címmel.

A 'Loved' album a KEN mode előző, magas kritikai elismerésnek örvendő, Juno-díjra jelölt, 'Success' című albumának folytatása; egy újabb fordulópont a csapat hangzásának evolúciójában. A KEN mode ezúttal eltávolodott a 'Success'-re jellemző indie / noise / punk zenétől: a 'Loved' dalai ennél jóval mélyebbek, sötétebbek és erőszakosabbak.

Amellett, hogy a banda a '80-as / '90-es évek noise / indusztriális muzsikáját igyekszik a köztudatba visszahozni, a 'Loved' albumon ennél a stílusnál jóval extrémebb hatások is érezhetők - ilyen például a death és a black metal jellegzetes elemeinek jelenléte. Mindezt egy tehetséges producer, Andrew Schneider (Unsane, Cave In, Daughters) beteges ötletei és megoldásai révén teljesedik ki.

Egyetlen célunk volt a dalszerzői munkát megelőzően: hogy mosolyt csaljunk mindenki arcára” - nyialtkozta Jesse Matthewson gitáros-énekes, utalván a banda állandósult illusztrátora, Randy Ortiz új alkotására:

A tracklista:
01. Doesn’t Feel Pain Like He Should
02. The Illusion Of Dignity
03. Feathers & Lips
04. Learning To Be Too Cold
05. Not Soulmates
06. Very Small Men
07. This Is A Love Test
08. Fractures In Adults
09. No Gentle Art

Jesse így folytatta: “Egy olyan albumot szerettünk volna letenni az asztalra, ami a gondolkodó ember politikai / technológiai környezetváltozásra tett reakcióit reprezentálja. Továbbá, akkor is kiváló hallgatnivaló ez a lemez, miközben a fizikai határainkat a maximumra pörgetjük, azzal a céllal, hogy elhallgattassuk a zajt, ami megállás nélkül sújtja az agyunkat - akár csak egy pillanatra is. Amikor a dolgok visszaállnak a legtisztább, legüresebb válójukba, hirtelen elkezdesz a jelenre, a mostban zajló mozzanatokra fókuszálni; és képes leszel meglátni a humort mindenben, ami körülvesz téged. Erről szól a 'Loved'”.

A 'Doesn’t Feel Pain Like He Should' és a 'Feathers & Lips' című szám hivatalos klipje lentebb megtekinthető. Október közepén bemutatták a 'Learning To Be Too Cold' kisfilmjét is. Szintén lentebb érhető el a teljes album-stream. A lemezre itt lehet leadni a rendeléseket.


Klip-premier az új KEN MODE albumról: 'Learning Too Be Cold'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás