Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Augusztusban debütál a SIEGE OF POWER nevezetű all-star death metal banda


2018-06-21

Semmi bullshit - ez a lényege a Siege Of Power zenekarnak.

A Siege Of Power 2013-ban alakult, semmiféle különösebb indíttatással. Miután a banda szerepelt egy split-albumon, fel is oszlottak; a hullájukat elásták, és majdnem el is felejtette őket mindenki; mígnem 2017-ben a rohadó tetem újjá nem éledt. A reinkarnáció végeredménye egy nonszensz-mentes extrém metal album lett, ami nehézsúlyú "doom-dózerekkel" formáltak meg. Zenei tekintetben a Carnivore-tól, az S.O.D.-n és a Discharge-on át, egészen az Amebix-ig, mindent fel lehet itt fedezni; de ami elsőre szembetűnik, az a banda sajátos módon könyörtelen hangzása.

A Siege Of Power all-star felállását Chris Reifert énekes (Autopsy, Violation Wound, Abscess, Painted Doll), Paul Baayens gitáros (Asphyx, ex-Hail of Bullets, Thanatos), Theo van Eekelen basszer (ex-Hail of Bullets, ex-Houwitser, ex-Grand Supreme Blood Court) és Bob Bagchus dobos (ex-Asphyx, Soulburn, ex-Grand Supreme Blood Court) alkotja.

A bandát a Metal Blade kiadó igazolta le. Ennek kapcsán Chris Reifert elmondta: "Ez kibaszott fasza! A Metal Blade az egyik legelső metal-kiadó volt, amit annak idején - még tinédzserként felfedeztem, miközben kerestem a keményebbnél keményebb bandákat. Általuk - pontosabban a hírhedt Metal Massacre válogatás-sorozat révén - ismertem meg sok-sok fasza zenekart és albumot. Saját kapcsolatom az MB-vel tehát igencsak mély - ha tudják ezt, ha nem... De most itt vagyunk, és végre együtt dolgozunk. Hell yeah!".

Bob Bagchus hozzátette: "A Metal Blade neve számomra a metal-mágia szinonimája. És ez így van egészen gyerekkorom óta. Az olyan nagy nevek, mint a Metallica, a Slayer, a Trouble, vagy a Hallows Eve erősen kötődnek a Metal Blade-hez; épp úgy, ahogy az én metalista gyerekkoromhoz is. Az, hogy most szerződést köthettem a kiadóval a Siege Of Power színeiben, rendkívül fasza érzéssel tölt el - mondhatni ez az én "zenei" karrierem megkoronázása!".

A Siege Of Power debütáló albuma, a 'Warning Blast' szeptemberben fog megjelenn; de ezt megelőzi egy egy kislemez, ami a 'The Cold Room' címet viseli. Az augusztus 10-én limitált példányszámban megjelenő 'The Cold Room'-ra három szám kerül fel - ezek közül csak a címadó dal, ami helyet kap a 'Warning Blast' albumon is. Az EP elérhető lesz 7-hüvelykes bakeliten (500 példányszámban) és digitális formában is. Íme a hivatalos előzetes:

Hamarosan közzéteszik a további részleteket a nagylemez kapcsán!


Augusztusban debütál a SIEGE OF POWER nevezetű all-star death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás