Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Alessandro Conti énekessel vették fel az új TWILIGHT FORCE albumot - megjelent a 'Dawn of the Dragonstar'; itt az új klip!


2019-08-16

A svéd "kaland-metal" banda augusztus 16-án adta ki új, 'Dawn of the Dragonstar' című lemezét, amin új énekes mutatkozik be a zenekar élén.

A Twilight Force felől legutóbb 2017 őszén hallhattunk, amikor a banda Európában turnézott, a DragonForce előzenekaraként. Eközben persze a csapat titokban új himnuszain dolgozott; illetve intenzíven kereste új énekesét. A jövőbeni frontembert végül 2018 nyarán sikerült megtalálni: ő nem más, mint a Luca Turilli-féle Rhapsody-ból és a Trick Or Treat együttesből ismert Alessandro Conti.

A banda eredeti közleménye így szól: "Figyelem! Figyelem! Hatalmas örömmel, lelkesedéssel és büszkeséggel mutathatjuk be Nektek - bátor és kitartó harcosoknak - a Twilight Force új énekesét. Fogadjátok szeretettel Alessandro Conti érkezését! Mostantól tehát ő is tagja ennek a szövetségnek. Számunkra ő a dicsőség, a remény és az inspiráció világítótornya. Alessandro lenyűgöző zenei tehetsége, valamint érzelmekkel teli, magasztos énekhangja minden kétséget kizáróan a műfaj egyik legkiemelkedőbb egyéniségévé teszi őt. Nem is beszélve sugárzó karakteréről, melynek révén tökéletesen beleillik csapatunkba. Nagy megtiszteltetés mindez nekünk; így hát emeljük a fényes kardokat, íjakat és tőröket a magasba, és várjuk közösen a következő fantasztikus kalandot! A Sárkány ereje vezessen titeket!".

A Twilight Force eredeti énekese Chrileon (azaz Christian Eriksson) volt. Kiválását 2017 októberében jelentették be. Eriksson énekelt a banda minden eddigi kiadványán - az utolsó Twilight Force album, amin az ő hangja hallható, a 2016-os 'Heroes of Mighty Magic'.

A banda új felállása a finnországi Hyvinkää-ban megrendezett Rockfest-en mutatkozott be. Egy félévnyi turné-szünet után pedig most végre bejelentették az új albumot, ami 'Dawn Of The Dragonstar' címmel jelenik meg, 2019. augusztus 16-án, a Nuclear Blast jóvoltából!

Az új lemezt ezúttal is a banda saját stúdiójában, a Twilight Forge falai között rögzítették. Az új albumon megismerhetjük az "Alkony Lovagjainak 10 új történetét; méghozzá az új vándorénekes, Allyon (vagyis Conti) előadásában".

 

A tracklista:
01.
Dawn Of The Dragonstar
02. Thundersword
03. Long Live The King
04. With The Light Of A Thousand Suns
05. Winds Of Wisdom
06. Queen Of Eternity
07. Valley Of The Vale
08. Hydra
09. Night Of Winterlight
10. Blade Of Immortal Steel

Digipak / LP bónuszok:
11.
The Power Of The Ancient Force (Hanna Turi Version)
12. With The Light Of A Thousand Suns (Orchestral Version)
13. Enchanted Dragon Of Wisdom (2007 Demo Version)
14. Forest of Destiny (2007 Demo Version)

"Most figyeljen mindenki! Végtelenül le vagyunk nyűgözve, hogy végre bemutathatjuk a Twilight Force harmadik ópuszát, a 'Dawn Of the dragonstar' albumot! Ezt a fantasztikus borítót ezúttal is a tehetséges Kerem Beyit alkotta meg, aki csodálatos képességekkel rendelkezik az Alkony-királyság mágikus világának leképezése tekintetében. Micsoda szikrázóan epikus kaland ez! A 'Dawn of the Dragonstar' augusztus 16-án szabadul az Élők Királyságára, tehát már csak egy nagyon apró kis türelmet kérünk tőletek. Továbbá arra is kérünk titeket, gyakoroljátok be új csatakiáltásaitokat, élesítsétek és fényesítsétek kardjaitokat, és poroljátok le varázs-könyveiteket! Készüljetek fel erre a nagyszerű kalandra és élményre!".

Az új album első ízelítője a 'Night Of Winterlight' című szám szöveges videója - ez lentebb megtekinthető, ízelítőképpen az előrendeléshez (CD, digibook, LP, digitális, stb.).

Július közepén bemutatták a lemez címadó dalának hivatalos videoklipjét is, amit Stefan Altzar rendezővel és Tommy Eriksson kamera-mannal forgattak. A megjelenés napján továbbá közzétették a 'Queen Of Eternity' daldzöveges klipjét is. Íme a friss premierek:


Alessandro Conti énekessel vették fel az új TWILIGHT FORCE albumot - megjelent a 'Dawn of the Dragonstar'; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás