Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Alessandro Conti állt a TWILIGHT FORCE élére


2018-06-08

A svéd "kaland-metal" banda háza táján az utóbbi időben csend honolt. Ezt most törték meg egy örömhírrel.

A Twilight Force felől legutóbb 2017 őszén hallhattunk, amikor a banda Európában turnézott, a DragonForce előzenekaraként. Eközben persze a csapat titokban új himnuszain dolgozott; illetve intenzíven kereste új énekesét. A jövőbeni frontembert mostanra sikerült megtalálni: ő nem más, mint a Luca Turilli-féle Rhapsody-ból és a Trick Or Treat együttesből ismert Alessandro Conti.

A banda közleménye így szól: "Figyelem! Figyelem! Hatalmas örömmel, lelkesedéssel és büszkeséggel mutathatjuk be Nektek - bátor és kitartó harcosoknak - a Twilight Force új énekesét. Fogadjátok szeretettel Alessandro Conti érkezését! Mostantól tehát ő is tagja ennek a szövetségnek. Számunkra ő a dicsőség, a remény és az inspiráció világítótornya. Alessandro lenyűgöző zenei tehetsége, valamint érzelmekkel teli, magasztos énekhangja minden kétséget kizáróan a műfaj egyik legkiemelkedőbb egyéniségévé teszi őt. Nem is beszélve sugárzó karakteréről, melynek révén tökéletesen beleillik csapatunkba. Nagy megtiszteltetés mindez nekünk; így hát emeljük a fényes kardokat, íjakat és tőröket a magasba, és várjuk közösen a következő fantasztikus kalandot! A Sárkány ereje vezessen titeket!".

A Twilight Force eredeti énekese Chrileon (azaz Christian Eriksson) volt. Kiválását 2017 októberében jelentették be. Eriksson énekelt a banda minden eddigi kiadványán - az utolsó Twilight Force album, amin az ő hangja hallható, a 2016-os 'Heroes of Mighty Magic'.

A banda új felállása a finnországi Hyvinkää-ban megrendezett Rockfest-en mutatkozott be. Következő fellépésük július 11-én lesz esedékes, a német Bang Your Head!!! fesztiválon.

Hamarosan jönnek a friss hírek egy új album kapcsán...


Alessandro Conti állt a TWILIGHT FORCE élére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás