Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a MACHINIST! új klipje, a 'The Infant'!


2018-06-07

A Georgia-beli Machinist! bemutatta új single-dala, a 'The Infant' hivatalos klipjét. A dal a banda új, 'Closer to Death' című albumán szerepel.

A 'Closer to Death' lemez az Innerstrength Records jóvoltából jelent meg április 13-án. A teljes anyagot meghallgatni, és a rendelést leadni az alábbi Bandcamp-lejátszón lehet:

Frissen megjelent a 'The Infant' című szám hivatalos klipje, amit Matt Zagorski rendezett. Zagorski így nyilatkozott: "Mindig is nagy rajongója voltam azoknak a filmeknek, amiken az elejétől a végéig gondolkoznod kell. Amikor tehát elkezdtük a 'The Infant' forgatását, már akkor tudtam, hogy milyen remek kisfilm lesz ebből. Rémisztő, sötét és gondolatba ejtő...".

Nagyon izgalmas lett ez a videoklip. És nem mellesleg igencsak félelmetes. Matt elképzeléseibe mi is beleéltük magunkat - a végeredmény pedig egy fura, rémálomszerű rövidfilm lett. A videót látván szerintem mindenki elgondolkozik a lét kezdetén és főleg a végén...”. - tette hozzá Jeff Hill, a banda énekese.

Bővebb infók a Machinist! zenekarról: www.facebook.com/machinistga


Itt a MACHINIST! új klipje, a 'The Infant'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás