Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

VIOLENT LIFE VIOLENT DEATH - pénteken jelenik meg a 'Come, Heavy Breath' album, ami már most végighallgatható!


2018-06-26

Az észak-karolinai Violent Life Violent Death zenekar idén nyáron visszatér. 2016-os debüt-albumának ('V-EP') folytatása június 29-én jelenik meg.

A Violent Life Violent Death együttes - amit a Deception Of A Ghost (Trustkill/Bullet Tooth), az A Stained Glass Romance (Torque/Victory) és az Aria (Tribunal) egyes tagjai alkotnak - megújult erővel tér vissza második stúdióalbumával, ami a 'Come, Heavy Breath' címet kapta. A banda új dalainak nyers, fojtogató hangzása Kyle Dameron producer (Rareform Recordings stúdió) révén valósult meg. A csapat könyörtelen hardcore zenéje a metal minden al-fajával és a punk-ra jellemző agresszióval (plusz némi southern-beütéssel) vegyül; így igencsak nehéz behatárolni a konkrét stílust. Egy, ami biztos: a VLVD megalkotta az idei év egyik legsokoldalúbb metal-albumát!

A zenekari közlemény így szól: "Célunk az volt, hogy olyan zenét kreáljunk, ami némi nosztalgikus beütéssel bír; emellett azonban erős new-school hatások érezhetők rajta. Az, hogy korábban mindannyian különböző bandákban zenéltünk, nagyben hozzájárult ahhoz, hogy most egy végtelenül változatos, de ugyanakkor meglehetősen szilárd talajon álló albumot adunk ki a kezünkből".

A 'Come, Heavy Breath' album első ízelítői, a 'Lovers/Deceivers' szöveges klipje, valamint a címadó dal hivatalos videója lentebb elérhető. A lemezt itt lehet előrendelni különféle változatban. Lentebb a teljes stream is elérhető.

A tracklista:
01. Come, Heavy Breath
02. Backbiter
03. Rot
04. Mourn
05. Lovers/Deceivers
06. Narcissist

A banda a nyár folyamán lebonyolít egy kisebb észak-karolinai turnét, melynek keretében fellépnek többek közt az Abhorrent Deformity, a Greyheaven és a Blackplague előzenekaraként is. A körút beosztását a Facebook-on lehet megtalálni.


VIOLENT LIFE VIOLENT DEATH - pénteken jelenik meg a 'Come, Heavy Breath' album, ami már most végighallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás